Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Deste se razbezali :aha:
Bivah u snu u nekom morskom svetu i neka ogromna meduza veca od mene mi se nakacila i pratila me u stopu i bla bla
I jos brdo bla bla bica
Samo se svi odjednom razbeze gledam wtf a ono dolazi Zevs
A snovno iskustvo mi je pokazalo da kad se Zevs pojavi, osim u situacijama kad je tu od pocetka, znaci da sam u tako reci smrtnoj opasnosti
I tako me odvedo odatle i bla bla

Добро вече у кафану :)
vece vece z:kiss:

proizvodnja_ekoloske_rakije_1.jpg

Bivah u snu u nekom morskom svetu i neka ogromna meduza veca od mene mi se nakacila i pratila me u stopu i bla bla
I jos brdo bla bla bica
A snovno iskustvo mi je pokazalo da kad se Zevs pojavi, osim u situacijama kad je tu od pocetka, znaci da sam u tako reci smrtnoj opasnosti
Zanimljiv sa. :D
Zevs Spasitelj. :zaljubljena:

I jos brdo bla bla bica
Iči češ kod frizerke na frizuru gde će neka penzionerka da stavljal ladnu trajnu i naiće neki plav, kuštrav muškarac :ceka:

Dobro veče.

ili od Čika Jove
ala je to lepo kad se ko okupa
što se ne bi kupali, voda nije skupa

Ima još jedna, više odgovrajuća za Boleta, od Duška Radovića
Umivao se jedan dečak
svakog dana bez prestanka
pa mu uši rasle, porasle
pa mu je koža postala tanka

Došao jedan lekar strog
pa kaže
Tako mi prsluka mog
voda je kriva
Zabranjujem mu da se umiva.

Prestala sam to da govorim jer ne znam dal traumira Sumu z:cry:

Slobodno, nije trauma, samo me povremeno rastuži ali i u isto vreme i podigne i oraspoloži.
To joj je bila omiljena uzrečica, nešto što je uvek govorila kad bi bila neraspoložena, tad bi me do kuuurca uvek nasmejalo koliko god bila teška situacija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back