- Poruka
- 92.806
Novo BIP-ovo pivo u limenci nije loše. Napravljeno je do ječma. Ne smrdi ima lep ukus. Pre nedelju dana mi doneli da probam. Ima prodju ima ima....![]()
Nisam ga jos video ovde Bole, ako stigne probacu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novo BIP-ovo pivo u limenci nije loše. Napravljeno je do ječma. Ne smrdi ima lep ukus. Pre nedelju dana mi doneli da probam. Ima prodju ima ima....![]()
Za Češka piva BIP-opov pivo je njosraNisam ga jos video ovde Bole, ako stigne probacu![]()
Za Češka piva BIP-opov pivo je njosra![]()
Onda pivo bez prasetine ne ideTrenutno sam na odmoru u Srbiji![]()
HAHAHHGHSGDAJSHDGHDGAHSGSDHAGSHDGASHDGAHDGAHSD \Dobro veče-
Hoćete praviti kolače za novu godinu
![]()
Mislis kikiriki, cips, pomfrit, girice![]()
moze i toMeni kikiriki i pomfrit najbolje idu uz pivo.
Semenke nikada nisam probala u toj kombinaciji.![]()
Ja ne mogu ništa da jedem uz alkohol
Ili jedem ili pijem
U KIKIRIKI GUD SE KUNEM! kikiriki Gud me cini boljim covekomGUD kikiriki i to onaj crveni, najslaniji i najnezdraviji u kombinaciji sa pivom. Kombinacija 100% uspešna![]()
Ko ima uši neka čujeHAHAHHGHSGDAJSHDGHDGAHSGSDHAGSHDGASHDGAHDGAHSD \
GHASDHDGASHDGAS AAAAAAAAAAAA
..................................
moze i to
ma i ja uglavnom ne volim nist da gricakam, najlepse samo piti il samo jesti, to ponekad eventualno semenke mi idu
U KIKIRIKI GUD SE KUNEM! kikiriki Gud me cini boljim covekom![]()
desi bezgachareKo ima uši neka čuje
![]()
Evo me, mentalno se spremam za redovno kupanje subotomdesi bezgachare![]()
ĆozdraĐeste raja![]()
kako mentalno? tesko setiti se da je voda mokra il?Evo me, mentalno se spremam za redovno kupanje subotom![]()
Nije to, već mrzi mekako mentalno? tesko setiti se da je voda mokra il?![]()
pa da, tesko je to kad nemas kao cestu naviku, a dobro jedno kupanje subotom manje viseNije to, već mrzi me![]()
Ko kaže da nemam naviku, redvno se kupam subotom. Čak iza ušiju dobro istrljampa da, tesko je to kad nemas kao cestu naviku, a dobro jedno kupanje subotom manje vise![]()
lepo vala, samo treba biti redovanKo kaže da nemam naviku, redvno se kupam subotom. Čak iza ušiju dobro istrljam![]()
De si lepotice!Đeste raja![]()
Sada mogu da zapevam pesmu " Kada zamirišu jorgani".lepo vala, samo treba biti redovan![]()
ili od Čika JoveSada mogu da zapevam pesmu " Kada zamirišu jorgani".![]()
Sada mogu da zapevam pesmu " Kada zamirišu jorgani".![]()
ahghsghghdgahdgahgdhagdhgili od Čika Jove
ala je to lepo kad se ko okupa
što se ne bi kupali, voda nije skupa