Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi se da ne pratiš politiku u rijaliti. Ta zvezda prima pllatu od 1000 eura u pošti a da ne dolazi na posao. Vrlo je uspešna a to je polazi za rukom verovatno iz razloga što nema gaće :ceka:

Jednom prilikom jednoj sa odličnom pozadinom kažem istuširaj se. Kaže ona ja sam uvek spremna za akciju. I kako ja koji se redovno kupam subotom da joj verujem. Tada sam rešio da obnovim nevinost. Ako mogu žene što i mi ne bismo mogli. Skoro pa sam uspeo :ceka:
Ne pratim na srecu svoju, evo me taman glava prestala i sad opet zaboljeva
A dobro, da ima mozak ne bi bila starleta, a neko i to mora da bude. :lol:
I to sto kazesh :zcepanje:

spomenik.jpg

Evo i Diazepamka odmah zapazila. Ne treba ni da oblačiš gaće :ceka:
ma osetim nekako u vazduhu neki intelektualni naboj onako plavicasta svetlost izlazi iz ekrana, siri se intelekt, siri se znanje, na sve strane neke teske nauke iz nje izbijaju
strashno :aha:
Kako počele da se skidaju, pa Bole ih nikada nije ni nosio. :D
A da nam treba psihijatar, treba nam. :lol:
Meni prvoj. z:shock:
ma dobro Bole al vidim ja bolest se polako siri z:shock:

Docka bodljikavi kurcicu nash z:kiss:
Nikada ih više neću obući! :aha:
Hvala ti Bole, otvorio si mi oči. :obozavam:
o boze kako jedno ljubavno mesto, sem visokog intelekta prozima se velika cista kosmicka ljubav i zahvalnost spram otkrica o boljem zivotu brez gaca, milina vas je slusati :zaljubljena:
Svašta ja mogu da otvorim još. I osmu čakru ako treba :ceka:
e sad vec imamo nove dimenzije intelekta z:shock:
recimo ja lichno nisam znala da postoji osma cakra ali vi ste ipak brez gaca vama su vidici shiri z:hm:

o boze kako jedno ljubavno mesto, sem visokog intelekta prozima se velika cista kosmicka ljubav i zahvalnost spram otkrica o boljem zivotu brez gaca, milina vas je slusati :zaljubljena:

recimo ja lichno nisam znala da postoji osma cakra ali vi ste ipak brez gaca vama su vidici shiri z:hm:

jedino nisam bodljikav,
tj samo pponekad bockam :lol:

:rotf: :rotf: :rotf:

Drago mi je što se sve to lepo vidi i kroz ekran. :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back