Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
A ljudi sa (pravim) doktoratom rade za duplo manje. Što samo govori koliko smo propali kao društvo.Ona se zaposlila u pošti i ne ide na posao. Prima platu od 1000 eura. Pa to ovi sa fakultetom nemogu- Ko je tu pametan![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ljudi sa (pravim) doktoratom rade za duplo manje. Što samo govori koliko smo propali kao društvo.Ona se zaposlila u pošti i ne ide na posao. Prima platu od 1000 eura. Pa to ovi sa fakultetom nemogu- Ko je tu pametan![]()

Poenta je u tome da ako ne nosiš gaće, postaješ pametan, uspešann, lep-a....ma sveA ljudi sa (pravim) doktoratom rade za duplo manje. Što samo govori koliko smo propali kao društvo.![]()

Ne pratim na srecu svoju, evo me taman glava prestala i sad opet zaboljevaVidi se da ne pratiš politiku u rijaliti. Ta zvezda prima pllatu od 1000 eura u pošti a da ne dolazi na posao. Vrlo je uspešna a to je polazi za rukom verovatno iz razloga što nema gaće
Jednom prilikom jednoj sa odličnom pozadinom kažem istuširaj se. Kaže ona ja sam uvek spremna za akciju. I kako ja koji se redovno kupam subotom da joj verujem. Tada sam rešio da obnovim nevinost. Ako mogu žene što i mi ne bismo mogli. Skoro pa sam uspeo![]()
I to sto kazeshA dobro, da ima mozak ne bi bila starleta, a neko i to mora da bude.![]()

U slucaju da ti sredstvo nije bitno, daPoenta je u tome da ako ne nosiš gaće, postaješ pametan, uspešann, lep-a....ma sve![]()
Ubedio si me.Poenta je u tome da ako ne nosiš gaće, postaješ pametan, uspešann, lep-a....ma sve![]()

Ubedio si me.
Evo odma skidam gaće, pa da i ja budem malo pametna.![]()

Ne znam šta si do sada čekala. Znaš kako se odmah vidi promena na tebi, koliko si samo pametnija. Ja sam bez gaća stalno. A tek kada skinem i majicu i kapuUbedio si me.

Evo i Diazepamka odmah zapazila. Ne treba ni da oblačiš gaćeVIDI PROMENA
KOLIKO SI PAMETNIJA
![]()

Kako počele da se skidaju, pa Bole ih nikada nije ni nosio.![]()
![]()
Mislim da nam treba kafanski psihijatar
Ovde se kurrci bodu, toce metali, manijaci i perverznjaci na sve strane, evo neki poceli i gace da skidaju![]()

Ahahahahahah, drago mi je što si primetio.Ne znam šta si do sada čekala. Znaš kako se odmah vidi promena na tebi, koliko si samo pametnija. Ja sam bez gaća stalno. A tek kada skinem i majicu i kapu![]()

Nikada ih više neću obući!Evo i Diazepamka odmah zapazila. Ne treba ni da oblačiš gaće![]()

ma osetim nekako u vazduhu neki intelektualni naboj onako plavicasta svetlost izlazi iz ekrana, siri se intelekt, siri se znanje, na sve strane neke teske nauke iz nje izbijajuEvo i Diazepamka odmah zapazila. Ne treba ni da oblačiš gaće![]()
ma dobro Bole al vidim ja bolest se polako siriKako počele da se skidaju, pa Bole ih nikada nije ni nosio.
A da nam treba psihijatar, treba nam.
Meni prvoj.![]()

Svašta ja mogu da otvorim još. I osmu čakru ako trebaNikada ih više neću obući!
Hvala ti Bole, otvorio si mi oči.![]()

Fercera, fercerama osetim nekako u vazduhu neki intelektualni naboj onako plavicasta svetlost izlazi iz ekrana, siri se intelekt, siri se znanje, na sve strane neke teske nauke iz nje izbijaju
strashno
ma dobro Bole al vidim ja bolest se polako siri![]()

Osma čakra mi je prilično zatvorena, zaista joj treba otvaranje.Svašta ja mogu da otvorim još. I osmu čakru ako treba![]()

Docka bodljikavi kurcicu nash

o boze kako jedno ljubavno mesto, sem visokog intelekta prozima se velika cista kosmicka ljubav i zahvalnost spram otkrica o boljem zivotu brez gaca, milina vas je slusatiNikada ih više neću obući!
Hvala ti Bole, otvorio si mi oči.![]()
e sad vec imamo nove dimenzije intelektaSvašta ja mogu da otvorim još. I osmu čakru ako treba![]()

Bez gaća se to može i te kakoOsma čakra mi je prilično zatvorena, zaista joj treba otvaranje.![]()

gnh arghhhhaaaaaa haha ha hohohohohoh!Ubedio si me.
Docka bodljikavi kurcicu nash
o boze kako jedno ljubavno mesto, sem visokog intelekta prozima se velika cista kosmicka ljubav i zahvalnost spram otkrica o boljem zivotu brez gaca, milina vas je slusati
e sad vec imamo nove dimenzije intelekta
recimo ja lichno nisam znala da postoji osma cakra ali vi ste ipak brez gaca vama su vidici shiri![]()

mislish vazno je samo skinuti kaceFercera, fercera
Mi bez gaća možemo napraviti nogo Teslu. Važno je samo truditi se![]()

Docka bodljikavi kurcicu nash![]()

Drago mi je što se sve to lepo vidi i kroz ekran.o boze kako jedno ljubavno mesto, sem visokog intelekta prozima se velika cista kosmicka ljubav i zahvalnost spram otkrica o boljem zivotu brez gaca, milina vas je slusati
e sad vec imamo nove dimenzije intelekta
recimo ja lichno nisam znala da postoji osma cakra ali vi ste ipak brez gaca vama su vidici shiri![]()

aukuracdekadentnimetalnimislish vazno je samo skinuti kace
smrt gacama, sloboda osmim cakrama!!!!!!!!!!![]()