Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ni u manjim mestim nije baš bezbedno pustiti mačku da slobodno luta, veoma lako može da se otruje, da je udare kola ili rastrgnu psi.
Nama redovno strdaju mačke od tih stvari. :(
Ali jbg, ne možamo sve u kući da ih držimo, to bi bio svinjac.
znam.. ja imam traumu od toga
zbog psa
ali trenutno jedino da sam kompletni debil bih pustila macke napolje, zivim u sred dzungle od grada
tacno sad da sam u kuci na selu bez i jedne ulice nikad u zivotu ni misa ne bih pustila iz kuce kolko mi je zivot preseo od onog s psom

nego PRESEDNE MI DAN ZIVOT SAT MESEC GODINA VEK
kad ustanem pre 1-2-4-8 uvece
jedna od lepota ustajanja popodne je sto su svi pomrli i niko ne smara najstrasnije

9a19d2c40ebf6d1a420dd8df055b23ac.jpg

То све стоји ја сам моје друштво отерао где нетреба по српскоме кад им требам онда си ок ово оно кад мени нешто требају као немогу немам времена болиме ово болиме оно итако годинама и опет се сете мене јел можеш нешто да ми помогнеш немогу боли ме а шта те боли реко Мпо итд :mrgreen:

То све стоји ја сам моје друштво отерао где нетреба по српскоме кад им требам онда си ок ово оно кад мени нешто требају као немогу немам времена болиме ово болиме оно итако годинама и опет се сете мене јел можеш нешто да ми помогнеш немогу боли ме а шта те боли реко Мпо итд :mrgreen:
I jedna vredna osoba vredi vise nego 10 bezveznjaka

Ajme... jadan lik, ali svaka čast što je imao hrabrosti da ga pokaže.
Hm... pokušavam da smislim može li na neki način da se upotrebi tako malečka alatljika. :think:
Ja nisam videla uživo, ali jesam ovako na slikama, msm naučna radoznalost. :lol:
A ogroman čovek,kakva ironija!!!
Ma ne da ga vadi,nego naskače na sve što mrda
Tako leci komplelse

Ali to bi trebalo da može da se ispravi danas operativnim putem.
Msm kako inače trandže dobiju ful normalne i funkcionalne organe.
Mada izgleda da njemu ne treba operacija, odlično se snalazi sa onim što ima. :lol:
Pa sad....svaki dan je imao drugu ribu
Pitam se zašto
A ja sam rekla da sam ga videla
Ne i probala
Ima čitavih 4 CENTIMETRA- BUKVALNO!!!!🤑

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back