Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja predlažem da se uvede jedna lepljiva tema koja u kojoj bi se objavljivale vesti o predstojećim promocijama knjiga.

Dobro, ovo može, eto ti, Milunka, napravi tu temu, ja ću da je zalepim...

A šta kažete, prijatelji, da otvorimo jednu temu sa nazivom ''Kviz znanja'', gde ćemo da se igramo (funkcionišemo) na principu drugih tema-igara... Dakle, jedna osoba postavi pitanje iz oblasti književnosti, a ko odgovori tačno, postavlja sledećem i tako...

Od trenutka postavljanja pitanja opet postoji neki rok od 24h da se odgovori, u slučaju da niko ne da (tačan) odgovor, postavljač daje i postavlja ponovo zadatak... blabla... :)

Dobro, ovo može, eto ti, Milunka, napravi tu temu, ja ću da je zalepim...
U stvari, možda bi još bolje bilo da se ta tema zove nešto kao "Vesti iz kulture", znači, ne samo o promocijama, nego i druge vesti iz oblasti književnosti, da je neko dobio nagradu, da je izašla neka značajna knjiga, ili otvoren Sajam knjiga, itd.

A šta kažete, prijatelji, da otvorimo jednu temu sa nazivom ''Kviz znanja'', gde ćemo da se igramo (funkcionišemo) na principu drugih tema-igara... Dakle, jedna osoba postavi pitanje iz oblasti književnosti, a ko odgovori tačno, postavlja sledećem i tako...

Od trenutka postavljanja pitanja opet postoji neki rok od 24h da se odgovori, u slučaju da niko ne da (tačan) odgovor, postavljač daje i postavlja ponovo zadatak... blabla... :)
Podržavam. :)

Nije loše, s tim što je moj predlog da se tema Tajanstvena ličnost onda stopi sa novom.

U stvari, možda bi još bolje bilo da se ta tema zove nešto kao "Vesti iz kulture", znači, ne samo o promocijama, nego i druge vesti iz oblasti književnosti, da je neko dobio nagradu, da je izašla neka značajna knjiga, ili otvoren Sajam knjiga, itd.

Podržavam. :)

Odlično! ''Vesti iz kulture'', pod to će da uđu i konkursi i videćemo šta već... Ako može da se ''Konkursi'' pripoje, šta kažeš?

Važi, nek se i "Konkusi" pripoje, sve slično se zapravo može podvesti pod to. Znači, da li da počnem ja, da otvorim kao temu "Vesti iz...", a ti je posle pretvori u "lepljivu"? :)

Može tako!

A što se tiče ''Tajanstvene ličnosti'' i ''Ko je rekao, napisao?'', razmišljam da sve to podvedem pod taj ''Kviz''... hm... Tako bismo imali manje lepljivih tema, a u okviru kviza možemo da postavljamo i pitanja o ličnostima pisaca, o citatima, ali i iz dela, Nobelovim nagradama, pikanterijama raznim...

Može tako!

A što se tiče ''Tajanstvene ličnosti'' i ''Ko je rekao, napisao?'', razmišljam da sve to podvedem pod taj ''Kviz''... hm... Tako bismo imali manje lepljivih tema, a u okviru kviza možemo da postavljamo i pitanja o ličnostima pisaca, o citatima, ali i iz dela, Nobelovim nagradama, pikanterijama raznim...

Tako sam i ja mislila, nisam se samo setila te druge teme. Ionako su obe slične, a Kviz će zbog svoje širine obuhvatati i te oblasti.

Prijatelji, saradnici,

Stvari stoje ovako:

1. Spojila sam ''Ko je rekao, napisao?'' i ''Tajanstvena ličnost'' u jednu temu, sa nazivom ''KVIZ ZNANJA''. Sada molim nekoga da nastavi igricu, sa postavljanjem pitanja kako smo se dosad igrali...

2. Obaveštenje o jesenjem konkursu stavila sam u okviru naziva za temu koja se odnosi uopšte na podforumske konkurse, i tako će nadalje tu i biti sva obaveštenja (za budući zimski, itd...), jer nema potrebe da se to proširuje na više tema...

3. važno!!! Razmišljam da Milunkinom idejom ''VESTI'' obuhvatimo i ''KUTAK'', jer mi deluju slično, mada se bojim da ne dobijemo jednu glomaznu temu... ne znam šta vi mislite... Tu bi onda mogle da se stavljaju informacije o konkursima, promocijama, dešavanjima (Madonnagirl je, ako se ne varam, stavljala program beogradskih dešavanja). Takođe, ta tema bi služila i kao neki informativni biro... (da se zadovolji onaj deo ''Da li neko zna?''

4. Temu - uputstvo za NEpostavljanje pitanja o lektirama na našem podforumu razmišljam da obrišem... Jer, smanjio se broj onih koji pitaju za radove, a ukoliko se neko pojavi, samo bih ga linkom uputila na lepljivu temu koja se nalazi na pdf Škola...

ETO. Za sada to od mene.

Čekam vas.

Ah, da...

Pod 5.

Poreklo reči temu sam prebacila u pdf Morfologija, koji tek imam nameru da ''razradim''... Mislim da tu nekako može do prođe, zanima me šta ostali misle, a naročito (prvi put nekog izdvajam, ne zamerite) Antihrist666.

I još nešto :) :

Postoji mnogo istih tema, kakve su se pojavile za Ćopića, pa tako molim ako uočite dve ili više tema koje se bave istim (vrlo sličnim) stvarima, javite mi, da bih znala da još sredim podforum...

HVALA NAJLEPŠE SVIMA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back