Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posle dugog vecanja i razmishljanja, moj odgovor je da sam ja "ZA" !!!
Ostavi br. ziro rachuna i svako ko hoce da uplati 100din. treba samo da ode do poshte ili banke uzme uplatnicu (popuni je), napishe iznos od 100,00 din, stane u red ako je guzva i na shalteru da uplatnicu + 100 din + proviziju za transakciju !!!
@ Sokolica_M
nadam se da nisam promashio "zadatak" !?!

Ostavih broj računa, kad bude pristiglo dovoljno novca, posavetovaćemo se o knjizi i kupiću je u skladu sa pristiglim novcem. Naravno, očekujte da skeniram žiro račun i postavim ovde na uvid... :D

Poverenje se stiče i gradi. ;)

A kako vam se dopada što smo obrisali one (po mom mišljenju bezvezne) podforume?

Ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,

Hajmo jedno: URA, URA, URA!!! :zurka:

Ne samo da smo izbrisali one nepotrebne podforume, već smo napravili jedan novi (doduše, stručnije prirode, ali cilj nam je da ovde okupimo ljude svih nivoa interesovanja, i nekih osnovnih, zabavne prirode... a i ovih što bi da ulaze u detaljnija proučavanja na naučnoj bazi...

I bla... bla... bla... već buncam... od sreće... :mrgreen:

Jedno veliko HVALA mom dragom kolegi administratoru Tabu :heart::cmok: za odrađen posao, kao i Lilit na odobravanju ove ideje... jeste da smo malo duže čekali, ali... Bože moj... i admini su ljudi, a ne božanstva... :) :hvala: :worth:

Sve u svemu... Radujem se kadgod neka ideja (plemenita :ok::hahaha:) ugleda svetlost dana...

:cao:

Mr Bufla,, :):):)

Covece, pa gde si nam?? :):):)

Daj navrni do naseg sajta, nema te decenijama.. :):)
Mr Covece, falis nam...idi se u Nebulu, prvu... :):):)

Navrati. Nasi smo, tu smo, isti smo. :)

nemam vremena za sebe, a kamo li za bilo sta drugo O.o
najvise mi vremena ode na larp i njegovu organizaciju

Gle, Buf-Buf uspeo da izađe iz one crne Wupice što smo je skembali u ostavi iza vrata.

Lele, Buf, pa ti to kanda ideš u vojsku? Kada? Di?

ZNACI TI SI TAJ :evil:
dolaz vamo :mafijas:

valjevo
za 10 dana

Iz jedne wupe upao u drugu!
kao i svaki covek
iz jednog problema ide u drugi lol

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back