Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Upravo sam i ja to pomislila. A i ionako se za veće temetske celine, bilo prozne bilo poetske, mogu otvarati nove teme.mislim da su teme duplikat, već "imamo mali virtuelni klub..."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam i ja to pomislila. A i ionako se za veće temetske celine, bilo prozne bilo poetske, mogu otvarati nove teme.mislim da su teme duplikat, već "imamo mali virtuelni klub..."
mislim da su teme duplikat, već imamo "mali virtuelni klub..."
mislim da su teme duplikat, već imamo "mali virtuelni klub..."

za sav trud, koji ulažeš, da bi naš podforum ovako savršeno funkcionisao!
da kaže...

Коначно
Само тамо пише да гласање траје до 25. октобра....ал опрашта се ако си плавуша![]()

И да, очекивао сам више радова а оно доста сиромашно
А награде ћеш ти уручити?![]()

Danas mi je stigao jedan predlog, a ja ga pustila malo kroz svoje ''filtere''... i evo, trebam vaše mišljenje i konsultovanje...
Da li mislite da pored teme o pravopisu i jezičkim nedoumicama treba da postoji i tema - ili čak tri teme, koje će se odnositi na fonetiku, morfologiju i sintaksu, a bavile bi se nekim jezičkim vežbama... onim, gde bi moglo malo studioznije da se uđe u jezičke probleme, dok bi Pravopis ostao kao mesto za opšte informacije (svakako neophodna i vrlo značajna tema)?
... otvoriti zaseban PDF Jezik. Mislim, kad se već otvara toliko novih PDF, zašto da ne.