jelizaveta
Primećen član
- Poruka
- 860
ja predlažem: Kutak/Da li neko zna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja bi...Tuborg Lemon
nesto mi se omilio zadnjih dana...onako, ladan (ko moje...srce...) iz frizdera...![]()

ja predlažem: Kutak/Da li neko zna...

vidis ti kako je ona nama vredna.. dobro, ti si to ispretumbala, pa si onda resila da nas konsultujes.. neko bi zloban sada rekao: e ne moze, vrati sve kako je bilo i pre nego sto pocnes da tumbas, konsultuj se sa nama.. ali, niti smo mi takvi niti nam je ovo demokratija.. no, lep je i ovaj tvoj pokusaj da nam pruzis privid demokratije.. nekako se mocno osecam.. cuj, i ja se nesto pitam.. nema veze sto je pitanje formalnog karaktera, ali meni je tako malo potrebno da se osetim vaznim... cak mi nije vazno ni sto nemam sta pametno da predlozim... i nisam od onih sto kad nemaju sta pametno da predloze, predloze nesto glupo.. ne, buki kad nema sta da kaze - on cuti.. a uglavnom nemam sta da kazem.. vidis, i sad cutim ko zaliven.. taki sam ti ja.. mozes sad sta hoces da mi radis, rec jednu ne bih reko.. ne cutim ja samo zato sto sam glup, vec i zato sto sam tvrdoglav.. kad najvise ocekujes nesto da kazem, ja bas necu.. eto ti..

Ziveli!pa da..nit romori,nit govori...![]()