Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
de nema šta me zanima matori baš baš dosta stvari,nebi stigo za jedan lifetime :dash: :rida: život je prekratak za sve što bih hteli da probamo,pročitamo,vidimo,iskusimo itd..zato je..zato je naj bolje ništa i neželeti oh mon dieu..dostići taj stepen budističke nirvane prosvetljenosti iskonskog sutona da više nemaš nikake želje.. ako je to uopšte moguće..

de nisam matori glup sam ko ____,bukv naj maloumnija osoba ikad :zblesav:
De, ne budi prestrog prema sebi, sigurno ima i težih slučajeva. :lol:
de nema šta me zanima matori baš baš dosta stvari,nebi stigo za jedan lifetime :dash: :rida: život je prekratak za sve što bih hteli da probamo,pročitamo,vidimo,iskusimo itd..zato je..zato je naj bolje ništa i neželeti oh mon dieu..dostići taj stepen budističke nirvane prosvetljenosti iskonskog sutona da više nemaš nikake želje.. ako je to uopšte moguće..
Ni nekoliko života nam ne bi bilo dovoljno da uradimo sve što želimo, ali dobro, zato treba odrediti prioritete.
Sad recimo kad počnem da čitam neku knjigu, ako mi se ne svidi za 20-30 strana, odustajem, a pre sam
čitao kao budala do kraja.

Poslednja izmena:
Ја бих рецимо волео да могу да стигнем једну књигу недељно, 4 месечно, 45-50 годишње. Релативно брзо читам, није то проблем, него овај начин живота који силом прилика водим. Ајде да спустим на 40 годишње јер не читам само књиге. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back