Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro :kpozdrav:

Creations.jpeg

Ali biće nam dosadno ako živimo previše zdravo, ne treba se opterećivati time. Ja recimo malo jedem meso,
više sam za povrće, i uopšte malo jedem.
nerazumem,prvi deo rečenice govori protivu previše zdravog života a drugi govori o tome kako upravo ti previše zdravo živiš :SS kontradiktoran..

biće nam kvaliteniji sistem za probavu, krvna slika i td...
A šta je sa užicima koji utiču na osećaj kvaliteta života?
Ali SLAŽEM SE, ne treba preterivati ni u čemu...povremeno možda...
ne samo sistemi za probavu i krvne slike no i mentalni sistemi,sve je to povezano
a ako ti nebudu zdravi sistemi za probavu,krvna slika itd ili već nisu, ceo život ćeš se vući po bolnicama i patiti itd tkd to nie baš neki kvalitet
zavisi na koje užitkove misliš,ja sam zapravo ekstremno manjinskog (ako uopšte iko vako smatra sem mene) mišljenja a to je da ti čuveni ''užitci'' (hrana,pićo,ses,pušenjo,alhohol,andrenalin,banći đampig il šta već) zapravo,kase malo dublje razmisli i udje u suštinu,zapravo uopšte ne utiču uopšte na kvalitet života,jer niko ZAISTA nema ništa otoga što će jesti vrh hranu,prccati itd jer su ti ''užitci'' nadasve kratkotrajnog,prolaznog,te ništavnog i emernog karaktera i nikako nečine niti garantuju pravu ''sreću'',no se treba fokusirati na PRAVE ''užitkove'' a koji su to pravi užitkovi..e pa..o tome u sledećoj emisiji,pozdrav!

e sad to neznači da treba postati asketa i otići u tu drugu krajnos (tj znači al HAHA nema šanse sad o tome..recimo uslovno rečeno da neznači -.-),tkd to si lepo rekla,treba imati meru u svemu..e sad..bože moj..

докажи,заблудела овчице..тако што ћеш оставити скроман прилог у оближњој цркви,по сопственом нахођењу али не мањи од 5000 динара.. иначе..у супратном..нема царства небескога за тебе :ne:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back