- Poruka
- 131.208
Jutro.
Na sva pitanja je potvrdan odgovor.
Na sva pitanja je potvrdan odgovor.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

juče sam negde pročitala ponedeBLJAKŠest je časova.
Dobro jutro, narode!
Srećan radni ponedeljak!

Ne razumem se u Neptuna, nego pitam jer sam nedavno čačkala i ne dopada mi se mojVodolija/Lav, a Neptun u Strelcu, mislim u 4. kući
,pa ću ga ignorisati
.
Znači, sredili su te na astrologiji. Baš dobrohej nesmeš da ignorišeš tako bitne i očigledno pretačne stvari..horoskop je nešto naj inteligentnije ikad i prema njemu svaka iole inteligetna individua treba das upravlja![]()
Divno.Dobro jutro
![]()

Eh ko će toliko paziti, i ovako i onako ćemo riknuti.možda izgleda fino ali nije zdravo..

nerazumem malena kako misliš srediliZnači, sredili su te na astrologiji. Baš dobro
biće nam kvaliteniji sistem za probavu, krvna slika i td...da ali će nam život DOK neriknemo biti daleko kvalitetniji ako budemo imali zdravu ishranu![]()
nerazumem,prvi deo rečenice govori protivu previše zdravog života a drugi govori o tome kako upravo ti previše zdravo živiš :SS kontradiktoran..Ali biće nam dosadno ako živimo previše zdravo, ne treba se opterećivati time. Ja recimo malo jedem meso,
više sam za povrće, i uopšte malo jedem.
ne samo sistemi za probavu i krvne slike no i mentalni sistemi,sve je to povezanobiće nam kvaliteniji sistem za probavu, krvna slika i td...
A šta je sa užicima koji utiču na osećaj kvaliteta života?
Ali SLAŽEM SE, ne treba preterivati ni u čemu...povremeno možda...

Volim da budem kontradiktoran.nerazumem,prvi deo rečenice govori protivu previše zdravog života a drugi govori o tome kako upravo ti previše zdravo živiš :SS kontradiktoran..