Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
nisam dosao sam da vidim u cemu vi vidite car kod tih papircina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Izgleda da ću morati, i to neki veći kalibar.Bau, opremi se, pušku u ruke!!!![]()

Malo ti brkaš pojmove, no nema veze, pa ova muzika nije u duhu ovog mesta.pa sta ako si moderator ovo je slobodna zemlja ne razumem. jel ste vi rasista?
RASISTA!!!!pa sta ako si moderator ovo je slobodna zemlja ne razumem. jel ste vi rasista?

pa izgleda ovde se zabranjuje muzika muslimanskih izvodjaca sto je rasizam. ako obrisu sad i drugu pesmu to je i rasizam prema pevacima makednoskog porekla (jasar ahmedovski).RASISTA!!!!
Inače, mi smo rasa ljubičastih evropskih šestoprstih divova pa ne podnosimo bele ljude...![]()
Rasizam bi bio samo da su druge RASE.pa izgleda ovde se zabranjuje muzika muslimanskih izvodjaca sto je rasizam. ako obrisu sad i drugu pesmu to je i rasizam prema pevacima makednoskog porekla (jasar ahmedovski).

da recimo:romi,muslimani,ljudi iz severne makedonije.Rasizam bi bio samo da su druge RASE.![]()

pa dobro po cemu se to razlikuje od ovoga.Nisam ti obrisao ni jednu pesmu, ali nemoj sad da preteruješ i stalno postavljaš.
Evo nešto što mi slušamo.

Jutro.Dobro jutro![]()