- Poruka
- 114.138
Doletela tetka samo da vas ljubi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пријатно си ме изненадила!! Мислио сам да си као и већина металаца у фазону да ти је остало бзвз.nista lepse![]()
Doletela tetka samo da vas ljubi![]()
Пријатно си ме изненадила!! Мислио сам да си као и већина металаца у фазону да ти је остало бзвз.
Dia ima vrlo otvoren umПријатно си ме изненадила!! Мислио сам да си као и већина металаца у фазону да ти је остало бзвз.
tetka![]()
![]()
evo ti jedna Hari Poter kafa![]()
Pogledajte prilog 543218
- - - - - - - - - -
daleko bilo, takvi su najgrdniji, samo metal a ostalo im njesra, pa nemre to tako, ja smatram da gotovo svaki zanr ima bar jedan kvalitetan bend/izvodjaca
sem hm.. turbo folka i popa..

i to stoji, nadje se u popu ponesto fino, al u turbo folku teze.. mozda nesto od bas bas matorog turbofolka..За мене има и поп доста добрих извођача...па шансоне.![]()
Dia ima vrlo otvoren um
Ona i Muerto su mi razbili predrasude o metalcima
Сад гледам Сливер са Шерон Стоун. Како лепа жена + паметна. Топ. Супротан пример би била рецимо "лепа и глупа" Дениз Ричардс. Мислим обе врхунски изгледају, али предност увек овој првој.![]()

Ех, да је више таквих као што си ти...![]()

i u kojima je bave ismevanjem istih
Imam jedan stari domaći strip koji kad sam prvi put pročitala mal me šlog nije strefio
Strip je bio humoristično psihodeličnog tipa a u jednom delu se pominju kratke priče o metalcima koje su nazvali AGATONKE!!!!!i u kojima je bave ismevanjem istih
Da stvar bude suludija, lik koji predstavlja metalca u Agatonkama je POTPUNO ISTI moj drug Oliver, od face do garderobe
Mislila sam da nas od negde znaju pa se zezaju
Kasnije je sa mnom na Akademiji bio CRTAČ TOG STRIPA
Dakle upoznala sam ga i niti je znao Olivera, niti mene
Potpuna slučajnost
A da
Mene zovu AGATHA i u RL

znas kako kod mene, ako je neko lep a glup, odma je i ruzan.
ako je neko lep a los, odma je i ruzan.
ako je ruzan a pametan, lep.
ako je ruzan a dobar, lep.
isto tako me ne interesuje inteligencija bez ljudskosti.

Imam jedan stari domaći strip koji kad sam prvi put pročitala mal me šlog nije strefio
Strip je bio humoristično psihodeličnog tipa a u jednom delu se pominju kratke priče o metalcima koje su nazvali AGATONKE!!!!!i u kojima je bave ismevanjem istih
Da stvar bude suludija, lik koji predstavlja metalca u Agatonkama je POTPUNO ISTI moj drug Oliver, od face do garderobe
Mislila sam da nas od negde znaju pa se zezaju
Kasnije je sa mnom na Akademiji bio CRTAČ TOG STRIPA
Dakle upoznala sam ga i niti je znao Olivera, niti mene
Potpuna slučajnost
A da
Mene zovu AGATHA i u RL

Dobro jutro.
Svaka čast za ovakvo razmišljanje.![]()

Pa već ti piše odgovorнеки би рекли да је и свемир илузија...
А онда је илузија и ово што ми пишемо. шта онда радимо? Да ли је и тај рад илузија?![]()

znas kako kod mene, ako je neko lep a glup, odma je i ruzan.
ako je neko lep a los, odma je i ruzan.
ako je ruzan a pametan, lep.
ako je ruzan a dobar, lep.