Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doletela tetka samo da vas ljubi
attachment.php

Doletela tetka samo da vas ljubi
attachment.php

tetka :zskace: :cmok:
evo ti jedna Hari Poter kafa :cmok:

large.jpg

- - - - - - - - - -

Пријатно си ме изненадила!! Мислио сам да си као и већина металаца у фазону да ти је остало бзвз.

daleko bilo, takvi su najgrdniji, samo metal a ostalo im njesra, pa nemre to tako, ja smatram da gotovo svaki zanr ima bar jedan kvalitetan bend/izvodjaca
sem hm.. turbo folka i popa..

Пријатно си ме изненадила!! Мислио сам да си као и већина металаца у фазону да ти је остало бзвз.
Dia ima vrlo otvoren um
Ona i Muerto su mi razbili predrasude o metalcima

- - - - - - - - - -

tetka :zskace: :cmok:
evo ti jedna Hari Poter kafa :cmok:

Pogledajte prilog 543218

- - - - - - - - - -

daleko bilo, takvi su najgrdniji, samo metal a ostalo im njesra, pa nemre to tako, ja smatram da gotovo svaki zanr ima bar jedan kvalitetan bend/izvodjaca
sem hm.. turbo folka i popa..

hvala lepo tetkino:heart:

За мене има и поп доста добрих извођача...па шансоне. :D
i to stoji, nadje se u popu ponesto fino, al u turbo folku teze.. mozda nesto od bas bas matorog turbofolka..
Dia ima vrlo otvoren um
Ona i Muerto su mi razbili predrasude o metalcima
:cmok:
ja vecinu metalaca ne volim i ako sam metalka, jer su bas onakvi kao sto Truman rece, zatucani za jedan zanr..

Сад гледам Сливер са Шерон Стоун. Како лепа жена + паметна. Топ. Супротан пример би била рецимо "лепа и глупа" Дениз Ричардс. Мислим обе врхунски изгледају, али предност увек овој првој. ;)

Сад гледам Сливер са Шерон Стоун. Како лепа жена + паметна. Топ. Супротан пример би била рецимо "лепа и глупа" Дениз Ричардс. Мислим обе врхунски изгледају, али предност увек овој првој. ;)

znas kako kod mene, ako je neko lep a glup, odma je i ruzan.
ako je neko lep a los, odma je i ruzan.
ako je ruzan a pametan, lep.
ako je ruzan a dobar, lep.

Imam jedan stari domaći strip koji kad sam prvi put pročitala mal me šlog nije strefio
Strip je bio humoristično psihodeličnog tipa a u jednom delu se pominju kratke priče o metalcima koje su nazvali AGATONKE!!!!!:eek: i u kojima je bave ismevanjem istih:eek:
Da stvar bude suludija, lik koji predstavlja metalca u Agatonkama je POTPUNO ISTI moj drug Oliver, od face do garderobe
Mislila sam da nas od negde znaju pa se zezaju
Kasnije je sa mnom na Akademiji bio CRTAČ TOG STRIPA
Dakle upoznala sam ga i niti je znao Olivera, niti mene
Potpuna slučajnost
A da
Mene zovu AGATHA i u RL

Imam jedan stari domaći strip koji kad sam prvi put pročitala mal me šlog nije strefio
Strip je bio humoristično psihodeličnog tipa a u jednom delu se pominju kratke priče o metalcima koje su nazvali AGATONKE!!!!!:eek: i u kojima je bave ismevanjem istih:eek:
Da stvar bude suludija, lik koji predstavlja metalca u Agatonkama je POTPUNO ISTI moj drug Oliver, od face do garderobe
Potpuna slučajnost
A da
Mene zovu AGATHA i u RL

:eek: :hahaha:

Dobro jutro.

isto tako me ne interesuje inteligencija bez ljudskosti.

Svaka čast za ovakvo razmišljanje. :zag:

- - - - - - - - - -

Potpuna slučajnost
A da
Mene zovu AGATHA i u RL

:hahaha:
Kakva priča.

неки би рекли да је и свемир илузија...
Pa već ti piše odgovor;) - There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana Maharsh

- - - - - - - - - -

А онда је илузија и ово што ми пишемо. шта онда радимо? Да ли је и тај рад илузија? :sad2:

Koprcamo se u paukovoj mreži i čekamo da nam Arahna isisa život...:mrgreen:
Manje-više, to ti je to...:zcepanje:

- - - - - - - - - -

:super:
I ja vrlo slično tome percipiram ljude...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back