Od kako su ovaj PDF preuzeli knjizevnici, pesnici, autori cuvenih i manje cuvenih dela ( a tu si i ti) ovaj se PDF sveo na neka prepucavanja koja mi obicni
smrtnici uopste ne razumemo, tako ste unistili ovaj PDF, ne bas ti, ali i ti sa kamarilom Borka, ovaj Dzek koji sa ovim delom foruma i ne moze da ima nekakve veze,
 ali vidim da je neka persona grata kojoj se svi klanjate. Meni nije, nisi ni ti, nije ni Borka, slucajno sam ovde zalutala u nadi da ce ljudi koji citaju ovde i pisati
i tako je i bilo neko vreme, danas je aktuleno sta i kako Kojot misli , sta Koko oseca, ali koga to sve zanima?
Vas nekolicina  ovde sa Borkom na celu pretvrorili ste ovaj deo foruma u neku svu prciju u kojoj vas dvoje, troje mozete da drobite od jutra do sutra u smislu
da li je neko bio eksplicitan u svom izlaganju od 17 reci li nije.
Pa koga bre to zanima?

Već nekoliko puta me spominješ u nipodaštavajućem kontekstu, iako ti nisam nikad uputio ružne reči. Očito je da ti moja pojava ovde smeta, a iz kojih pobuda? Bolje je da ne mozgam o tome, bilo bi čisto gubljenje vremena na nebitnu stvar, ali avaj, evo mi suza niz leđa kreće, nalazi svoj put preko guzce da bi se niz nogu spustila, zbog žalosti što je "ovaj Džek" ovako drsko lobotomirao tvoju malu, bajkovitu oazu u kojoj tvoja razmaženost na overdrajvu diriguje "sreća sreća radost" kolo, sve u taktu tvog pritajenog intelektualnog fašizma "ko je za a ko nije za PDF"
Darling, jako mi nije žao što ću ubuduće da pišem gde, kako i šta hoću, sve u okviru pravilnika ove "prćije". Dakle, kako mi se ćefne i po meraku bude. Kome se ne sviđa, uvek ima opciju ignore, a može i da napusti ovaj PDF i tom prilikom bih molio da ne zalupi vrata za sobom. Bojim se da ću se prepasti pa ću morati da popijem čašu vode!
Dalje, ko mi se klanja a ko ne takođe me ne interesuje. Borkinja me pozvala da ovde gravitiram, trudim se da to odradim valjano, imam šta da kažem a umem i da saslušam, postavljen kao iskrivljeno ogledalo; kulturno i ljudsko ophođenje reflektujem uvečano, ali isto tako provokacije i nipodaštavanja. 
Molio bih ove cenjene forumaše što mi se klanjaju da ustanu, nisam ja nikakva veličina, tek ubogi pisac u pokušaju, ponosan na svoja skromna literarna dostignuća. Ovde smo svi jednaki sa svojim nikovima, pravima i obavezama. Pravo nam je da pišemo gde god hoćemo i šta želimo a obaveza je da se normalno ponašamo i poštujemo pravilnik. 
Ako ne spakuješ kofere, razmisli o tim pravima i obavezama, a ne zamaraj se kako ćeš praviti liste tebi podobnih i nepodobnih 
Iskreno vaš, Džek svih zanata.