coco bill
Veoma poznat
- Poruka
- 10.012
Još pre čitanja bloga, onaj pas mi je zaličio na čoveka...Priča ti je divna.

hvala.

kad sam tražio sliku, ukucao sam u pretraživač "čovek - pas" i ova slika mi se učinila da najbolje ilustruje priču.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još pre čitanja bloga, onaj pas mi je zaličio na čoveka...Priča ti je divna.

Ne, ideja izobličavanja čoveka i mimikrija koju koristida, dete koje se osećalo kao pas, a u staljinističkom režimu je verovatno bilo mnogo takvih slučajeva.

No ...bolje da se manemo Maestrisanja(kad spomenu BulgakovaNaravno...Bili nije mogao da veruje...Ubi ga neverica...
Kakve veze to ima ,kere ti?
El ti uopšte znaš koja je to stilska forma koju je koristio?
Kako se to zove kad se metaforično pretera u mizerisanju?
Eto ti Borka nek ti kaže-i ona koristi slične paradokse...
 )...Koko Bil je napisao odlićnu priču
)...Koko Bil je napisao odlićnu priču
Објављујем да је истекао рок, две недеље, како сам казнио форум недоласком на исти, а поводом неких брисања!

Šta leti...? Ma i zimi...Zar već prođe toliko? A kao da je juče bilo. Eto kako ovde vreme leti...

E da, podrazumevano je da autor neće glasati za svoju priču. Misim, to bi bilo baš ... bljaaak.

Sadržaj mog predloga je identičan.Evo onda mojih glasova pa neka i ostali vele svoje.
Autori glasaju
Komentari i diskusije o uradcima nakon završetka glasanja
Moderatori glasaju
Kivi ima zamagljen i neprecizan kraj, i to mu je major failure
A irealnost cele priče je sjajna i to me kupilo. 3 boda od mene da sam glasao; jebga sad.
A.

da
moj poen "kiviju" nije samo zbog toga sto je ocigledan trud ulozen, a poena nije bilo, vec zato sto prica ima savrsenu ideju, jedna mi je od boljih prica cak, drzala me je sve do kraja, ali je kraj bio izuzetno razocaravajuci..kao hladan tush, to je moj utisak
inace, tog dana sam se dohvatila kivija iz korpe sa vocem kod kuce i kad sam osetila dlacice, sva zgrozena sam pomislila na pricu i zmaalo ga vrnula u korpu
pa ideja je nastala zbog toga što postoji kivi voćka i kivi ptica, a kivi voćka svojim izgledom može da zavara pa da liči na miša ili na štošta drugo.
na kraju se između svih tih lažnih kivija pronašao pravi kivi, ali ni on nije bio kivi voćka nego ptica kivi koju sam pustio na slobodu.

e, vidis, to mi uopste nije pala na pamet, to za pticu
onda sve ima mnogo vise smisla
u svakom slucaju, prica je dobra
pa izgleda da je jedino borka shvatila osnovnu ideju priče, jer ona je kao poznavalac životinja odmah povezala dva kivija.

Iiiiii,ovo je sve logićno-i klinci bi razumeli i čemu onda rasprava...?Autori, naravno, mogu da glasaju.
Ne mogu glasati moderatori na konkursu kojeg uređuju.
Npr, na proznom konkursu ja mogu da učestvujem ali ne mogu da glasam. Ali to važi samo za mene, kao moda, iz prethodno navedenog razloga: znam ko su autori.
Ali na poetskom konkursu mogu i da učestvujem i da glasam.
Tako je i sa Lanavi: može da učestvuje na oba konkursa, ali da glasa može samo na proznom.
- - - - - - - - - -
Ok, ovo je logično.
Ostavljam vam ovu temu otključanu do sutra uveče, kako biste se dogovorili.
 ) nemaju šanse...
) nemaju šanse...
Iiiiii,ovo je sve logićno-i klinci bi razumeli i čemu onda rasprava...?
Nisam ni do sada primetio neke nepravilnosti-čak ni Biljin upad nije poremetio regularnost...
Ne treba smetnuti s uma da smo u tom konkursu duplo zaštićeni! Ko beli medvedi!
Problem prave sujete korisnika ovog sajta! Ako malo stišamo sujete-ni najlucidnije provokacije
(priznajem da mi to interesantno-kreacija čak) nemaju šanse...
A o uneredcima nećemo ni da raspravljamo!Evo onda mojih glasova pa neka i ostali vele svoje.
Autori glasaju
Komentari i diskusije o uradcima nakon završetka glasanja
Moderatori glasaju

Nisi pratila,a i nema veze...Uglavnom-sexa nije bilo i šta te onda briga!kakakv Biljin upad i regularnost??