Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam zvanično postavljen za trećeg moderatora podforuma Književnost i želim se zahvaliti svima koji su ovaj PDF učinili dovoljno važnim, da mu bude potrebno ovakvo moderatorsko pojačanje.

Naravno, Krasuljak i Sokolica su iskusnije u ovom poslu koji će i dalje obavljati, a ja ću se zajedno s njima potruditi da Književnost održimo jednim od najprijatnijih mjesta na Krstarici.

Ma, muška ruka kad udari o sto... :D

Dobro ti nama došao!

Poslednja izmena:
Danas sam zvanično postavljen za trećeg moderatora podforuma Književnost i želim se zahvaliti svima koji su ovaj PDF učinili dovoljno važnim, da mu bude potrebno ovakvo moderatorsko pojačanje.

Naravno, Krasuljak i Sokolica su iskusnije u ovom poslu koji će i dalje obavljati, a ja ću se zajedno s njima potruditi da Književnost održimo jednim od najprijatnijih mjesta na Krstarici.

Uh, ala cu da tutnjim sad! :D
Bravo! Vise nego zasluzeno!

Свима који данас славе, желим срећан Ускрс

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !

xv2_zps9f5f6d01-1.jpg

HV_zps96a9d0d5-1.jpg

Juče sam izg... hoću reći provela, dosta vremena čitajući šta je narod ovde sve pisao. Bilo je zanimljivih akcija slanja protestnih pisama "Geopoetici", kontroverznih vrednovanja pisaca koji filozofiraju, još kontroverznijih vrednovanja pisaca koji ne filozofiraju, provodadžisanja, biblijskog hajpa, akademskih nastupa, svega i svačega zanimljivog.

Ali najsimpatičniji mi je bio nečiji komentar kako nije mogao da dobije "Tajni dnevnik Adrijana Mola" na čitanje, ukoliko se ne učlani na dečije odeljenje svoje biblioteke. :heart:

Malo mi je sve neobično, pošto sam n00b ovde.
Pa eto, tako. Da znate da neko radoznao prati šta čitate, i preporuke koje dajete.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back