krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ja sam svoje oduševljenje već izrazila lično. Drago mi je da smo Sokolica i ja pojačane zaista kvalitetnim i kompetentnim članom. Očekujem renesansu pdf-a...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam svoje oduševljenje već izrazila lično. Drago mi je da smo Sokolica i ja pojačane zaista kvalitetnim i kompetentnim članom. Očekujem renesansu pdf-a...![]()
Danas sam zvanično postavljen za trećeg moderatora podforuma Književnost i želim se zahvaliti svima koji su ovaj PDF učinili dovoljno važnim, da mu bude potrebno ovakvo moderatorsko pojačanje.
Naravno, Krasuljak i Sokolica su iskusnije u ovom poslu koji će i dalje obavljati, a ja ću se zajedno s njima potruditi da Književnost održimo jednim od najprijatnijih mjesta na Krstarici.
Ma, muška ruka kad odar o sto...
Dobro ti nama došao!
Danas sam zvanično postavljen za trećeg moderatora podforuma Književnost i želim se zahvaliti svima koji su ovaj PDF učinili dovoljno važnim, da mu bude potrebno ovakvo moderatorsko pojačanje.
Naravno, Krasuljak i Sokolica su iskusnije u ovom poslu koji će i dalje obavljati, a ja ću se zajedno s njima potruditi da Književnost održimo jednim od najprijatnijih mjesta na Krstarici.
Naravno, mi smo samo njihova produžena ruka.
Na koga be? Na muskarci?
Drago mi je Quentine, hocu reci ne znam koliko je to za tebe vazno, ali za nekolicinu
koji piskaramo ovde , jeste vazno, Ono, mali korak za tebe, al veliki za covecanstvo, ili tako nesto![]()

Dobar dan!Vaš sam član od danas!Imate veoma lepe i zanimljive teme,to je utisak stečen čitanjem veoma dobrih postova.Uz to vidim da moderatori aktivno učestvuju ne samo u diskusijama već i u sugestijama!Nadam se da će ovo biti uzajmno uživanje!Prijatno!

Dobar dan!Stigoh pre dva dana,ali tek sada do vas.Veliki forum i dobri podforumi!Zadovoljstvo je biti sa vama!![]()
Dobar dan!Stigoh pre dva dana,ali tek sada do vas.Veliki forum i dobri podforumi!Zadovoljstvo je biti sa vama!![]()