Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krstase sam procitao, a sad krecem na Ajvanhoa.:mrgreen:

edit:A ne li znas slucajno kako se moze taj Ajvanho nabavi u Srbiju? :mrgreen:
Pa najlakse je da godinu dana budes clan biblioteke. Clan biblioteke, e! :mrgreen:
Ozbiljno, bilo je svojevremeno u Plavoj Ptici.

Od Sjenkevica imas jos i Poljsku trilogiju (Ognjem i Macem/Potop/Pan Voldivojevski). BTW o istom periodu pisao je i Zeromski (Prah i pepeo), dobro je za uporediti.

Može Dan, klikneš gore desno gdje piše da se ne slažeš sa listom i otvoriti popis svih osamdeset likova i možeš glasati za deset najboljih, najmanje za tri. I da, nema tvog omiljenog devojčurka, ali imaš opciju na dnu liste da dodaš ako hoćeš.
Moj omiljeni ima.:D

Prilozi

• 105257ax.jpg
    105257ax.jpg
    11,3 KB · Pregleda: 6
Problem je samo u tome što je limit 80 kandidata, pa kad se doda neki lik, jedan se automatski obriše... to bi trebalo da budu prvo oni kandidati koji još nemaju glasove, ali je Rankopedia nešto poludela pa, kad sam dodala neke likove po zahtevu nekih ljudi, počela je prvo da briše likove koji imaju po 1 poen, umesto onih koje nemaju uopšte... Tako da bi bolje bilo da niko ništa ne dodaje dok prvo administator ne izbriše 2-3 lika bez glasova.

I, koji je to danov omiljeni devojčurak?

Hvala na trudu. :)
Ipak, ovakva glasanja nisu mi nešto previše zanimljiva. Ne znam šta se dobija time što saznamo ukuse 40 ili nešto više gledalaca.

A Kes jeste omiljena ali za nju bi retko ko glasao jer je potpuno skrajnuta zbog Sedam od devet. Nema potrebe da se stavlja na listu, verovatno bi brzo ispala. cmizdr...

Hvala na trudu. :)
Ipak, ovakva glasanja nisu mi nešto previše zanimljiva. Ne znam šta se dobija time što saznamo ukuse 40 ili nešto više gledalaca.

A Kes jeste omiljena ali za nju bi retko ko glasao jer je potpuno skrajnuta zbog Sedam od devet. Nema potrebe da se stavlja na listu, verovatno bi brzo ispala. cmizdr...
Pa što plačeš zbog toga, ako nisu važni ukusi 40-tak fanova... :p

Ako ipak poželiš da glasaš, možda da probaš sa ove dve liste, gde ti miljenica ima više šansi (nije mnogo glasova dobila, ali bar neće ispasti)...

Favorite Star Trek female character (All TV series)

Best characters in Star Trek franchise

Lazi Loka Lamore - Skot linc. Procitao i preporucujem svim ljubiteljima fantastike. Na pocetku deluje kao obican roman o Arsenu Lupenu Medjutim posle nekih 100-150 strana pojavjuju se carobnjaci , alhemicari... Prica postaje jako zanimljiva puna ludih obrta (kao kod Martina ) a i glavni likovi lako ginu ( kao kod Martina ). Odlicna knjiga i poprilicno orginalna.

Pa najlakse je da godinu dana budes clan biblioteke. Clan biblioteke, e! :mrgreen:
Ozbiljno, bilo je svojevremeno u Plavoj Ptici.

Od Sjenkevica imas jos i Poljsku trilogiju (Ognjem i Macem/Potop/Pan Voldivojevski). BTW o istom periodu pisao je i Zeromski (Prah i pepeo), dobro je za uporediti.

I jesam clan biblioteke...Samo mi nije palo an pamet tamo da potrazim, posto tamo obicno idem sao za lektiru.:mrgreen: Ali hvala.:D

Lazi Loka Lamore - Skot linc. Procitao i preporucujem svim ljubiteljima fantastike. Na pocetku deluje kao obican roman o Arsenu Lupenu Medjutim posle nekih 100-150 strana pojavjuju se carobnjaci , alhemicari... Prica postaje jako zanimljiva puna ludih obrta (kao kod Martina ) a i glavni likovi lako ginu ( kao kod Martina ). Odlicna knjiga i poprilicno orginalna.

Ima film Arsen Lupen...

Ne znam dal je moje pitanje za ovu temu, al kako vidim da je ovo najposecenija tema ovdi...Elem, dal' znate neku knjigu o vitezovima i vitestvu?Bilo da je dokumentarna ili neki roman, nije bitno, samo da je o vitezovima i vitestvu.

Unapred hvala

DESPOT STEFAN , Slavomir Nastasijević,Narodna knjiga Beograd 1987, istorijski roman, tvrd povez, zaštitni omot,ćirilica,347 strana ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back