Night Assassin
Primećen član
- Poruka
- 558
E pa ljudi, Xristos Vaskrese... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo sad cu da smislim neko, a ti za uzvrat glasaj za Randa...
 Evo sad cu da smislim neko, a ti za uzvrat glasaj za Randa... 
.. ovo potpuno stoji ..Iskustvo ovog posla govori mi da forumaši nemaju najbolje shvaćen pojam ''diskusije''.!
.. ne ..Ako želiš da budeš (forumaška) masa, nastavi sa tonom u kome pišeš....!
.. koje to .. mnoge ..?Meni ne smeta što mnoge teme miniraš,
.. nikad mi neće biti jasna ta opčinjenost velikim bratom ..ali i nad tobom i nada mnom stoji neko i nadgleda.
.. nikad mi neće biti jasna ta opčinjenost velikim bratom ..
.. ali .. eto .. orvel je bio u pravu ..
.. veliki brat postoji .. svukuda .. s jedne strane zato što je nekima potreban .. s druge strane zato što to neki vole biti ..

Urnebesno smešno je tražiti nekome argumente na sopstveno mišljenje.
Čuj, argumenti za mišljenje.

Urnebesno smešno je tražiti nekome argumente na sopstveno mišljenje.
Ej na mišljenje!? Mišljenja se razmenjuju, a ne dokazuju se.
Naglasak je stavljen na argumente! Argumenti ili činjenice služe dokazivanju nečega,

)
 ).. o filozofskoj osnovi karamazovih se ne bi moglo na književnosti ..?Potforum Filozofija je na drugom mestu...
.. o filozofskoj osnovi karamazovih se ne bi moglo na književnosti ..?

Ako nisi citao Martina "Pesma leda i vatre" obavezno probaj , meni licno se svidja i Stiven Erikson ili Gaj Gavrijel Kej . Dzordan , Edings su vise za mladje (tipicne price kako dobro pobedi zlo).
 ,a ja ti preporucujem da se oprobas sa Hronikama Crne Cete(Glen Kuk).Bas sam skoro otvorio temu na taj serijal,ali vidim jos nije dostigao zasluzenu popularnost...itd itd
,a ja ti preporucujem da se oprobas sa Hronikama Crne Cete(Glen Kuk).Bas sam skoro otvorio temu na taj serijal,ali vidim jos nije dostigao zasluzenu popularnost...itd itd
 (kad me to interesovalo), javljam ti kad pronađem tu beležnicu...
 (kad me to interesovalo), javljam ti kad pronađem tu beležnicu...
Ne znam dal je moje pitanje za ovu temu, al kako vidim da je ovo najposecenija tema ovdi...Elem, dal' znate neku knjigu o vitezovima i vitestvu?Bilo da je dokumentarna ili neki roman, nije bitno, samo da je o vitezovima i vitestvu.
Unapred hvala
Prvo sto mi pada na pamet o vitezovima su dela Sjenkjevica (Krstasi) i Waltera Skota (Ajvanho etc)