Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U kvizu je pomenut roman Kraj djetinjstva. U zadnje vrijeme često ga se sjetim i pitam se da li je Artur slučajno izabrao da vanzemaljci imaju izgled đavola. Tako i SPC zamišlja "posjetioce" iz svemira. Malo je čudno da imaju slično viđenje. Iako sam uvjeren da je u pitanju puka slučajnost, to je solidan materijal za teoriju zavjere.
Ništa ne pokušavam, samo pomenuh :)

Aj' ja ću zvati turu. Ja sam najneupućeniji od svih.
girl-with-beer.jpg

Јуче сам био на, ваљда, тридесетом дружењу људи, виртуалних пријатеља са једног сајта. Не знам шта ми је требало да се у једном моменту сетим вас који сте ми често пунили душу и искрили сузу својим душесловљем... И баш због тога, осетим неку празнину у себи... Недостатак загрљаја и пољупца са вама који умете, курвински онако, да пуните душе простим људима као што сам ја. Најрадије бих вам сад рекао шта сте, али ће сајтна машина ту реч од пет слова, а која представља карактерну особину у људИ без обзира што јој основно значење именује полни орган лепшег пола, претворити у јалових пет звездица.
Не могу да поверујем, нећу, да ви не желите да се видимо и пољубимо. Па, шта вам је онда, шта вас то држи на стерилној дистанци од мене и вас од вас? Је ли то страх од свињског грипа, од тога да би могли да изгледате као обични људи, да би могли да изгубите вео тајанствености којим сте се огрнули кад сте почели да објављујете своје песме код наше љубимице Соколице?
Волим, бре, да вас видим, срам вас било! Волим да вас видим зато што вас волим, а волим што вас волим и волим да вас волим! Не дам да се више кријете од мене зато што свима причам о вама и срамота ме је да другима кажем да вас нисам ни загрлио...
Ево овако:
У суботу, 27. јуна, пре подне, код Хајдучке чесме, поново ће бити дружење људи са једног другог сајта. Дођите и ви, бићете моји гости. Јавите ми се на ПП, даћу вам број мог телефона, па да се лепо договоримо... Не требају вам паре, понесите новине да вам се гузе не прехладе на трави!

Sto se tice prostora i vidjenja mislm da nije problem.
Ima jedno malo tiho mesto na Dunavu, preko puta kule Nebojsa.
Na liman se moze doci samo camcem { ali za prevoz ne brinite }
Pravo se vidi Kalemegdan a desno Gardos.
Tako blizu a tako daleko. Mesto je ponato kao " Capljara ''
Ako ste zainteresovani za neka " Forumska " druzenja nije problem.
Ali zar nije svako od vas pobegao na razne forume upravo zbog privatnosti.
Shvatam da ste mladi i da vas je "Lepa rec " sa ovog foruma vremenom zblizila.
Uvek sam bio pobornik zive reci i podrzavam vas u svakoj vasoj ideji, posebno
cenim vasu potrebu za druzenjem.
Smatram da je ova ideja o stampanju zbirke pesama odlicna, ali da imate malo materijala.
Budite strpljivi i vredni.

Морам да признам да не разумем ни Чапљару, ни Офелију. Молим да мени тупавом објасните или нацртате шта је песник хтео да каже.
Чапљара фаворизује приватност, на шта сви овде имају неприкосновено право, право да се остане у сигурности монитора. Ја сам само изразио своју жељу, дозволићете да на њу имам право. Ако је мој предлог да севидимо неком изгледао нападно, ја се заиста извињавам, можда и јесте био нападан.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back