Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма да, остали само ми духови...
12.gif
12.gif

Ljudi, predlog za novu igricu imam!

Brzo da mi kažete šta mislite!

Ovako, igrica bi bila na fazonu one emisije što je vodi Boris Komnenić... Dakle, neko zada jedan pojam, npr ''kijavica'' (sad me uhvatila kijavica, hehe), a onda neko da def. tog pojma i zada novi pojam sledećem korisniku koji će da se odluči da da objašnjenje...

Ne znam kako bi se zvala ovakva tema, nešto vezano za dosetke... Dajte predlog!

Nema tu dobra ili loša definicija, bitno je da bude neka opaska, može da bude nešto i glupo, smešno, ili pak, mnogo intelektualno, filozofski... ili ironično...

To određuje osoba koja daje definiciju, niko joj to ne može prebaciti ili zameriti, kako se u tom trenutku bude osećala, tako objašnjava...

To je igra... jedan vid kreativnosti, razigravanje uma u bilo kom smeru... :)

kijavica
Definisati kijavicu, na prvi pogled čini se lagano. To je stanje u kom kijamo, naglo izbacijemo vazduh na usta , na nos, bez kontrole. Nekada je to samo jedno izbacibvanje vazduha a nekada čitav serijal.
Prilikom tog naglog izbacivanja vazduha oči su obavezno zatvorene.
Taj deo je lagan. Medjutim, čovek se moze u velikoj meri proceniti po tom na koji način kija. Zvuci, koji se pri nekom kijanju čuju, mogu biti: glasni, gromoglasni ili priguseni pak; oni odaju karakteristike kijača, tj. čoveka koji kija. Taj deo definisanja pojma "kijanje" je prilično zahtevan i verovatno predstavlja jedan od razloga iz kojih tako dugo čekamo na definiciju zadatog pojma.
Te da krenemo na sledeći:
predstava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back