- Poruka
- 82.132
Koju tvoju ti mi nisi ni nudila kafu..pa sto nisi posle vecere uzeo onu moju, bre? ko ti kriv!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koju tvoju ti mi nisi ni nudila kafu..pa sto nisi posle vecere uzeo onu moju, bre? ko ti kriv!
Ako akoPa nije bila prva jutranja.. neko tamo neka..
Ja samo burger i pivo. U stvari ni burger vise nemamO dal svi imate sladolede, a ja samo štapiće i krem?![]()
Dodje mi sad da ti kazem nesto neprimereno al cu da se uzdrzim.. samo ne znam sta ti treba da "samo pricas"Stigla te karma jer me nisi voleo. Samo kažem...![]()
Hoćeš krem i štapiće?Ja samo burger i pivo. U stvari ni burger vise nemam![]()
Ajde kaži mi, ali brzo, već sam upalila mikser.Dodje mi sad da ti kazem nesto neprimereno al cu da se uzdrzim.. samo ne znam sta ti treba da "samo pricas"
ti nista osim Mikine kafe ovde ne vidis.Koju tvoju ti mi nisi ni nudila kafu..
jedi piteAjde kaži mi, ali brzo, već sam upalila mikser.
vidim ja, tebi je do filozofije, nije do medenjakeČekaj, jel u bundevu ili jadnu malu Pepeljugu?
linkti nista osim Mikine kafe ovde ne vidis.
pa dok ti je donesem ovde, prosuce se pola, to je bila kulturno-umetnicka kafa
ne razumem se ja u transport i epitete.. meni se samo pila kafa..pa dok ti je donesem ovde, prosuce se pola, to je bila kulturno-umetnicka kafa
Ja ne volim pite. A ako si to umesto neke psovke, onda si me razočarao i kao princ i kao konj, kad ne možeš da opsuješ kao čovek.jedi pite
Malo me plašiš sad, što me tako dobro znaš.vidim ja, tebi je do filozofije, nije do medenjake![]()
Sad sam potrešen što sam te razočarao.. Što čačkaš mečku.. da te lepo čovek pita..Ja ne volim pite. A ako si to umesto neke psovke, onda si me razočarao i kao princ i kao konj, kad ne možeš da opsuješ kao čovek.
dobrone razumem se ja u transport i epitete.. meni se samo pila kafa..
i meni je do filozofije veceras, mani Konja, dodji do mene i donesi te stapice i krem, pocela sam sladoled, nestace ubrzoMalo me plašiš sad, što me tako dobro znaš.![]()
Pa dobro.Sad sam potrešen što sam te razočarao.. Što čačkaš mečku.. da te lepo čovek pita..
ne mozes da trazis nekog da te voli u noci finala lige sampiona.. klasicna greska u koracima..i ne volim kada se Red i Konj ovako vole, dodje mi da popijem i konjak, steta sto ga sad nemam!![]()