- Poruka
- 82.743
Imao sam ih sve dok nisam otišao kod doktora Colića. Sad imam trepavice nemam obrve.zašto konj nema obrve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao sam ih sve dok nisam otišao kod doktora Colića. Sad imam trepavice nemam obrve.zašto konj nema obrve
A sestre moljci?Braćo moljci! Dugo sam bio daleko. Ali vratio sam se. Istina je! Tamo.. tamo postoji zemlja iz snova. Tamo je puno bolje. Ostavite sve i pođite samnom. Idemo u obećanu zemlju:

Aaa, ima i dodatak za sestreSestre moljci! Dugo sam bio daleko. Ali vratio sam se. Istina je! Tamo.. tamo postoji zemlja iz snova. Tamo je puno bolje. Skinite sve sa sebe i pođite samnom. Idemo u obećanu zemlju:
Šta li otvara ovaj ključ šta misliš?
Prijateljev stan?Šta li otvara ovaj ključ šta misliš?
Price su fantasticne 
MoljkinjeA sestre moljci?![]()
Ma ne popravljam, lupio sam. Kakve moljkinje, nego mi smesno zvuci pa odvalio onakoПоправљајте ме слободно кад погрешим..ја тако учим![]()
![]()
Ne valja ti sto imas previse odece na sebi.. dodji da te popravim.Поправљајте ме слободно кад погрешим..ја тако учим![]()
![]()
Око писања, молим.Ne valja ti sto imas previse odece na sebi.. dodji da te popravim.
Хајде бежиPa da.. sagni se napisi nesto evo ti i.. olovka kahm..

Ne ne nije to sto ti mislis...Хајде бежи![]()
ne valja nista na brzinuНе мислим ништа, у журби сам.