- Poruka
- 131.211
Nego sabotiraju nam konkurse, smanjili broj karaktera koliko može u postu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
totalno sam zaboravio na ovu temuBadri, ova je tako lepa fotka...
https://forum.krstarica.com/threads/erotske-fotografije-new.925025/post-42525314
tako i nežna i strastvena istovremeno... retkost.

Ono kuce te pojede.totalno sam zaboravio na ovu temu![]()

Šta da ti kažem, pravi sam esteta.![]()
Umalo nismo ostali bez te teme...totalno sam zaboravio na ovu temu![]()
I, koliko može sad? mislim karaktera )Nego sabotiraju nam konkurse, smanjili broj karaktera koliko može u postu.
Zasto!?Umalo nismo ostali bez te teme...
Izdejstvovao sam da može isto kao što je bilo dok ne postavim priče, inače planiraju da bude 5000 karaktera, a moglo je 12.I, koliko može sad? mislim karaktera )
Pa podeli se priča na dva posta, moraće tako ubuduće, piše broj jedan, broj 2 ili nastavakIzdajstvovao sam da može isto kao što je bilo dok ne postavim priče, inače planiraju da bude 5000 karaktera, a moglo je 12.
Tragicno, da.oh bože
lisitzo he he hePa podeli se priča na dva posta, moraće tako ubuduće, piše broj jedan, broj 2 ili nastavak
u prevodu ova recinica bi zvucala ovako..ja sam za to da ne pisemo vise od tri reci po postu
Da, ili da se smanji broj karaktera za priče, ne znam da li će biti 5000 limit po postu, pokušaću da bude više, barem 7000.Pa podeli se priča na dva posta, moraće tako ubuduće, piše broj jedan, broj 2 ili nastavak
Ma ne, ljudi onda moraju da izbacuju delove... šta znam. neka ostane kako je bilo. Msm, tako se meni činiDa, ili da se smanji broj karaktera za priče, ne znam da li će biti 5000 limit po postu, pokušaću da bude više, barem 7000.
Da, može u dva posta da se objavi, ne mora da se smanjuje.Ma ne, ljudi onda moraju da izbacuju delove... šta znam. neka ostane kako je bilo. Msm, tako se meni čini
Moco, ovi kako su krenuli da smanjuju broj karaktera doći ćemo do toga da ću moći samo da ti napišem: Da ideš u rac.lili voz der pod mač bato
zatim:
sanšajn rege
ili 2racMoco, ovi kako su krenuli da smanjuju broj karaktera doći ćemo do toga da ću moći samo da ti napišem: Da ideš u rac.