Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao Lunjo. Pa tu sam ja. Uletim malo kad ima sta zanimljivo i tako. Ne izlogujem se pa mi nije tesko da bacim pogled.dobar dan, Senna
ti nikako da oznacis kad ti je bolid online, samo se pripojavis i iznenadis nas, hm, hm![]()

dobar dan
Ma.. prebiću vas bre!Neće da ne bi provalili da je ona zapravo Lastavica.![]()
A možda tebi trebaju sve te kafe.
Ti želiš da "gledaš" u tacnidobar dan
meni može ova mala, crna, što vam se prosula

Ne žuri se, kad stigneš repliciraj.Ma.. prebiću vas bre!Hahaha.. nepopravljivi..
Tebi tek treba da repliciram.. ali ne mogu sad, posle ću..
Paaa ako nema zainteresovanih...snacicu se vecA možda tebi trebaju sve te kafe.![]()
Ne bi valjda popila to sve? HahaPaaa ako nema zainteresovanih...snacicu se vec
Ne znam da gledam, nego tolicke kafice volim popodneTi želiš da "gledaš" u tacni![]()
Sta su 10tak kafencaNe bi valjda popila to sve? Haha
Treba da nadjemo neko ko zna, odavno nisam okrenula soljuNe znam da gledam, nego tolicke kafice volim popodne
ako natrčim na čitača iz kafe, proslediću gaTreba da nadjemo neko ko zna, odavno nisam prevrnula solju
Ti si ko Balzak bre, nemoj da se overdoziraš kofeinom!Sta su 10tak kafenca
Necu.. prvo postaje navika, onda potreba..ili uživanjeTi si ko Balzak bre, nemoj da se overdoziraš kofeinom!
Može li biti i potreba i uživanje? Ili je to razdvojeno.Necu.. prvo postaje navika, onda potreba..ili uživanje
A i ove sa mlekom cu da preskocim, Evelin ide jednu, znaci ostaju 3Necu.. prvo postaje navika, onda potreba..ili uživanje
Može, kako hočešMože li biti i potreba i uživanje? Ili je to razdvojeno.
Mogu ja sa mlekom.A i ove sa mlekom cu da preskocim, Evelin ide jednu, znaci ostaju 3![]()
Ne znam da li nešto što je potreba može biti istrovremeno i uživanje.Može, kako hočeš
Pa naravno, kad udovolis potrebu, sledi uzivanjeNe znam da li nešto što je potreba može biti istrovremeno i uživanje.
Jesi li ti Badri ili je Badri KonjSta ste se poskidali goli.. sve cu da vas regulisem!
uops.. pomesao sam mene i Badrija.