- Poruka
- 95.553
Tako se zvala strinina krava ...Mazulja.Mazulja?
A druga -Balja -poremećena luda krava koja je napadala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako se zvala strinina krava ...Mazulja.Mazulja?
Gibanica moze. Jbg mislio sam da je od rebaraca all procitao sam ispod da je gibanica...Gibanica sa biljnim sirom i sojinim mlekom .I zelena salata...Samo posoljena.
Snovko.Ko prvi proba pecurke?![]()
A tebi bas smetaA ti si udata![]()
Ja mislim da pravite pocetnicke greske kad posmatrate Konja kroz njegovu retoriku.. Dela cine ljude.. dela a ne reciA tebi bas smeta![]()
Gotov jeSnovko.
Gotov je
Stampaj umrlice. Smisli tekst i pomeni nas u ozaloscene![]()
I mi mislimo da su tvoje tudje, a nase manje-vise tudje, skroz dobre.Moje tudje zene su dobrice![]()
Nesto lakse?Izeš kafanu...
Perce.Nesto lakse?
Si na perca neprilagodjena?Perce.
Jok...Na svet.Si na perca neprilagodjena?
citalac je stajao pored carobnjakovog mrtvog tela.
Da li ste vi ubili gospidina Harijija potera?
Glasilo je pitanje od ooliciskog uglednog i uvszenog sluzbenika, gospodina Kluzoa.
Citalac mu je rekao bas ovo:
Ne nisam, ja sam samo citalac na ovom zabaknutom forumu, i samo citam o pijanom crnobradovom i dzingis kanovom nasledju... Nasledju?
Policija mu je rekla, citaoce zar mislite na nasledje helegana?
ne budalo pijana vec na nasledju crnobradive patke sa crnog izvora koji se vidi samo kad je oomracenje jupiterovog satelita lajkusa pet.
molim, policajac je reagovao, vi mene citaoce nazivate da sam ojan?
Ne budalo ojan, vec pjan!
A šta ti je to?ali pikicajac je znao, da znao je da on nikad ne bi popia. Popio na duznosti, ali citalac je promisljao ovako:
ako je to istina tada mora da bude tacna i prepostavka sam ja pjan a ne policijac.
Ja pjan a ne policajac, uzvikno je naglas, a policajac mu dobaci, dobaci mu takvu prepostavku, da je nad crnobradovim harijem poterom stajao
Štone pišeš tamo na kratkim formama ...ili na blogu?A šta ti je to?
a sta bi bilo.A šta ti je to?