- Poruka
- 95.553
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sreća pa ovde nikad nije haos kad si ti tu..Odlično sam, koliko vidim sve je pod kontrolom, nisam bio od jutros ovde, uvek me pomalo strah da ne napravite haos dok me nema.![]()
Imaš li preporuku za neki dobar horor? Nisam nešto gledao horore u poslednje vreme.
Da, vidim kako se svi uplašite kad sam tu, odseku vam se noge.Sreća pa ovde nikad nije haos kad si ti tu..![]()
Ne.Imaš li preporuku za neki dobar horor? Nisam nešto gledao horore u poslednje vreme.
Pa to je zato što si strašan.. eto, samo zato.. Baudrillard the strašni..Da, vidim kako se svi uplašite kad sam tu, odseku vam se noge.![]()
Kako ti se dopala Servant, to sam ti ja preporučio?Ne.
Zadnje što sam gledala bile su serije...
Stranger Things i Servant.
teksaški masakr motornom testeromImaš li preporuku za neki dobar horor? Nisam nešto gledao horore u poslednje vreme.
Zar misliš da nisam gledao taj kultni film?teksaški masakr motornom testerom
Ne plaši se, nisam toliko strašan.Pa to je zato što si strašan.. eto, samo zato.. Baudrillard the strašni..
Prva sezona -dobra.Kako ti se dopala Servant, to sam ti ja preporučio?
imaš fejs?Prva sezona -dobra.
Druga sezona-sranje.
Kako, šta joj fali?Prva sezona -dobra.
Druga sezona-sranje.
Ma ne.. meso sa grila i sveže povrće kao prilog.. bez lepinje.. i eto ga - fast, healthy & tasty!Svaki fast food goji
Ima, proslediću ti na pp. xDimaš fejs?
nepotrebna je...razvlačenje....Kako, šta joj fali?
Mada je drugačija od prve.
Snowku se nesto i zaledi.Da, vidim kako se svi uplašite kad sam tu, odseku vam se noge.![]()
Ima, proslediću ti na pp. xD
Jel snimljeno nesto novo iz ovog serijala?
Tako je to sa serijama, samo razvlače.nepotrebna je...razvlačenje....
Meso sa grila je u redu ..ja redovno piletinu na grilu spremam ...problem je u tome što te fast food radnjice ne odrade to kako treba...Ma ne.. meso sa grila i sveže povrće kao prilog.. bez lepinje.. i eto ga - fast, healthy & tasty!
(naravno, za one koji jedu meso... za one koji ne jedu - neki drugi oblik prirodnog proteina)