- Poruka
- 92.285
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко треба да се скида од нас троје...
Erocka je priča u pitanju, tako da su stujardese više nego dobrodošle
![]()
Kobaja ide između dva reda hleba,to imam i za izvoz, nego nemam redove da ih ubacim, a tek izmedju redova![]()
Došla ja ona gladna,Nisam ni mislio za PPL kurs da drže...naravno da na erotiku mislim
A može i sa hranom da se iskombinuje...![]()
Ко треба да се скида од нас троје...
Таб?![]()
![]()
jes, tebi lako sa kobajom, a ja treba salaticu da ubacujem u moju vegetarijansku pricuKobaja ide između dva reda hleba,
kažu da tako treba
eto vidiš nije teško![]()
Nikako salaticajes, tebi lako sa kobajom, a ja treba salaticu da ubacujem u moju vegetarijansku pricu![]()
eto, tebi smesno, a meni se place, a Bau me nista ne voli, i plan B mi nista ne valja, moram plan C da smisljam do 15.3Nikako salatica![]()
Да снимимо документарацOde mi tudja zena![]()
Slabo to nešto....kobaja,jaja...klasik...jednosmerno.....nema egzotike, nema obrta...nema glasaDošla ja ona gladna,
a kod mene na meniju samo kobaja
Gratis je dobila jaja na oko
Eto jedna sa hranom![]()
eto, tebi smesno, a meni se place,a Bau me nista nevoli, i plan B mi nista ne valja, moram plan C da smisljam do 15.3![]()
jel to plan C???Napisi pricu![]()
ako je kobaja gabaritna i te kako ima glasaSlabo to nešto....kobaja,jaja...klasik...jednosmerno.....nema egzotike, nema obrta...nema glasa![]()
jel to plan C???![]()
plan A je da me Bau voli i da Mika produzi rok do petka posle 15.3Zar nije plan A?
plan A je da me Bau voli i da Mika produzi rok do petka posle 15.3
![]()
pa stroga je i Bau se nje bojiKako moja tudja zena moze da produzi rok?
I ja vala... fale mi kobaja i jaja.Гладна сам ебале вас кобасице.