Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Ti treba samo da objaviš... Ne da kažeš ko da piše
Miko, aj produzi rok do onog petka tamo posle 15.03, ovaj Bau me nista ne voli.Al' si stroga, zavodiš red.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti treba samo da objaviš... Ne da kažeš ko da piše
Miko, aj produzi rok do onog petka tamo posle 15.03, ovaj Bau me nista ne voli.Al' si stroga, zavodiš red.![]()
skokanTo je kengur, zubi su ti najmanji problem.![]()
nije pali..samo skace![]()
A i ne čeka mi se da pročitam pričeAaa i ja sam da se ne produžuje.... nabrzaka to, uvek lepše ispadne![]()
E tako treba, a ne da mi stalno traže produženje roka.Aaa i ja sam da se ne produžuje.... nabrzaka to, uvek lepše ispadne![]()
Ако смо пали били смо паду склони
Овде је ноћ што се животу опире.
Бранко Миљковић
leleee i ti me nista ne volisAaa i ja sam da se ne produžuje.... nabrzaka to, uvek lepše ispadne![]()
Biće kad ti budeš napisao i poslao.@Baudrillard
Ima li neka sa stjuardesama na konkursu...ono mile high klub i te fore...da se spremim ako ima...
mislim ono...spremim kao stručni kritičar i ocenjivač...![]()
Aaa i ja sam da se ne produžuje.... nabrzaka to, uvek lepše ispadne![]()
Erocka je priča u pitanju, tako da su stujardese više nego dobrodošle@Baudrillard
Ima li neka sa stjuardesama na konkursu...ono mile high klub i te fore...da se spremim ako ima...
Pa izvoli napiši....@Baudrillard
sta pricu......ima videoImas li ti pricu za takmicenje?![]()
Шта видео...аудиоsta pricu......ima video![]()
Što ne kažeš odma'.Само фото прилоге![]()
![]()
Nemoj! Dace ti samo onomatopeje ah, oh, uhleleee i ti me nista ne volis
ok, plan B
Doce, das meni oko 2000 karaktera, vrnem ti ih za sledeci konkurs?![]()
sta pricu......ima video![]()
Шта видео...аудио![]()
to imam i za izvoz, nego nemam redove da ih ubacim, a tek izmedju redovaNemoj! Dace ti samo onomatopeje ah, oh, uh![]()