- Poruka
- 73.846
Bogami, skroz se izmakle kontroli.ni do mene ako ce ti biti lakse, mada razumem da se strasti razbukte i izmaknu kontroli![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogami, skroz se izmakle kontroli.ni do mene ako ce ti biti lakse, mada razumem da se strasti razbukte i izmaknu kontroli![]()
Isti slucaj, samo nisam pet puta vec jednom skinuh jaknu..divan dan danasMeni uopšte ne prija, ko trovana sam. Danas sam se pet puta svlačila i oblačila na ulici. Mislim, jaknu...
ja ne pamtim topliji februar a pamtim stvaranje svetaIsti slucaj, samo nisam pet puta vec jednom skinuh jaknu..divan dan danas
Pa to je onda dobro, ali ja preko mosta, duva ko na motoru, pa posle sunce, pa kroz park hladno, pa opet na sunce, pa u auto, ma bilo je i više od pet puta....Isti slucaj, samo nisam pet puta vec jednom skinuh jaknu..divan dan danas
ni do mene ako ce ti biti lakse, mada razumem da se strasti razbukte i izmaknu kontroli![]()
kad kažeš da si u CZ stalno pomislim na zatvor daleko bilo
Naročito kad time objašnjavaš prolećnu pomamu
Auuu, pa sigurno nešto koristi protiv spuštanja.![]()
samo baci pogled na Siorana ima da padne ko da si mu 100 kila okačio i kantu ledene vode izlioNina
Nije to daleko kad pogledas siru sliku
Kad pogledas, ovde sam upoznao cimera, hrana nije neka, setnja svaki dan po 2 sata, nikakav kontakt sa zenama.
Ceska u doba pandemije je ista kao i zatvor.
Mozda teg ili da ga klepim![]()
Najbolje za sve nas je da ja ćutim sad.Mozda teg ili da ga klepim![]()
samo baci pogled na Siorana ima da padne ko da si mu 100 kila okačio i kantu ledene vode izlio
Najbolje za sve nas je da ja ćutim sad. Pogledajte prilog 870397
mislis SHIFTКао Таб нпр![]()
Znam ja, KolumboLunjo
Nisam, Kanada mi se se vise svidja
Radio sam nocnu smenu, ustao u 3 pa dok sam dosao sebi.
Medenjake ću svakako da pečem, ali ovo nije bila šifra, mislila sam baš to što sam kazala.Da li to ''cutim'' sifra za ''pravim medenjake''?
Znam ja, Kolumbo, samo sam se nasalila.
![]()
Medenjake ću svakako da pečem, ali ovo nije bila šifra, mislila sam baš to što sam kazala.
ko sta?
koga cega?
Neka ostane misterija.
To se zove vrbopuc, a nekada i vrboprc. Tako su mi rekli ovde, u kafani.Nije,nije
Došlo rano proleće,svima u glavu udarilo
Može! Poslaću ti br. računa za plaćanje.Moze malo i za nas?![]()
e baš sam pokušavala da se setim kako se zove!To se zove vrbopuc, a nekada i vrboprc. Tako su mi rekli ovde, u kafani.![]()
Eto, jos jedan dokaz za pravi naziv februarskog vrbopuca.Sad puca na visoko.![]()
Samo ti slušaj šta ti pričaju ovde u kafani.To se zove vrbopuc, a nekada i vrboprc. Tako su mi rekli ovde, u kafani.![]()
Ovo je više Snowpuc, čini mi se.Eto, jos jedan dokaz za pravi naziv februarskog vrbopuca.![]()
To se zove vrbopuc, a nekada i vrboprc. Tako su mi rekli ovde, u kafani.![]()
Može! Poslaću ti br. računa za plaćanje.
I to. Sliku da si platio i adresu pošalji, lako za medenjake.A medenjake?
Nemoj ti meni da mrdaš tim obrvama, da te sad ne oklagijam, imaš svoje žene i Taba, dosta je.