- Poruka
- 112.563
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih ga pustila da ti malo podučava žene. Ništa tome ne fali i svima bi na kraju bilo lepo.Necu da ga pustim da mi cuva harem ako ce da mi dira zene, treba biti siguran
Treba mi tvoja pomoc kao naucnice da prezivi ciscenje od greha![]()
Nije,nije
Došlo rano proleće,svima u glavu udarilo
Ja bih ga pustila da ti malo podučava žene. Ništa tome ne fali i svima bi na kraju bilo lepo.
Mi tako uvek stavimo jednog miša u kavez sa nekoliko mišica, da vidiš kako bude veselo kad krenu da se naskaču.
Sad puca na visoko.Auuuuu, ostavio si Baua!![]()
Zar te nije Bau nečem naučio između dva Siorana?Znaju one vec, imaju muzeve osim mene
Treba valjda neko i mene da uci![]()
Pa može Konj i tebe da poduči, pitaj ga... možda ti izađe u susret.Znaju one vec, imaju muzeve osim mene
Treba valjda neko i mene da uci![]()
Meni uopšte ne prija, ko trovana sam. Danas sam se pet puta svlačila i oblačila na ulici. Mislim, jaknu...Nije,nije
Došlo rano proleće,svima u glavu udarilo
Као Таб нпрZnaci balada i zivlja pesma okacena od strane nekoga ko ne ume da koristi Caps Lock![]()
Sa šefom ga vara,cccccccc!!!!Sad puca na visoko.![]()
Ja lelujam ko Bonifacije mesečarMeni uopšte ne prija, ko trovana sam. Danas sam se pet puta svlačila i oblačila na ulici. Mislim, jaknu...
Pa dobro, imaj razumevanja, neki vole ljude na položaju, neki vole Siorana.Sa šefom ga vara,cccccccc!!!!
Zar te nije Bau nečem naučio između dva Siorana?
Pa može Konj i tebe da poduči, pitaj ga... možda ti izađe u susret.![]()
Као Таб нпр![]()
Da odmori oči od buljenja u knjiguTu postoji prekid?
Ne moze, za neke stvari je zenska ruka nezamenljiva.
![]()
Znači, bez vađenja?!?Tu postoji prekid?![]()
ja jako volim Caps lockКао Таб нпр![]()
Ja se ne derem, ja tako pričam!ja jako volim Caps lock
I to mi je problem jer ljudi misle da se dernjam, a ja samo hoću nešto da istaknem
Hajde da napravimo peticiju da se nama glasnima dozvoli kaps lok.Mada i u RL glasno govorim![]()
i da okačimo po svim temamaHajde da napravimo peticiju da se nama glasnima dozvoli kaps lok.![]()
Da odmori oči od buljenja u knjigu
Znači, bez vađenja?!?![]()
Mada i u RL glasno govorim,taka mi je ekspresija
ni do mene ako ce ti biti lakse, mada razumem da se strasti razbukte i izmaknu kontroliJa vas ništa ne razumem. I sigurna sam da nije do mene. Pogledajte prilog 870372
kad kažeš da si u CZ stalno pomislim na zatvor daleko biloBau da ne gleda u knjigu?
To je nemoguce.
Pre ce biti bez spustanja
Ne samo ti
bar kad se opustim medju ljude.
Februar Agi, tranziti, kriza, zivot u CZ...![]()
Auuu, pa sigurno nešto koristi protiv spuštanja.Pre ce biti bez spustanja![]()