- Poruka
- 73.850
I šta si rešio? Vakcina ili ne?Razmisljam naglas..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta si rešio? Vakcina ili ne?Razmisljam naglas..
Pa sad će i kod nas verovatno nešto da smisle.Trenutno je zatvoreno sve. Od ponedjeljka dozvoljeno posluživanje samo na terasama (baštama).
Uz neke mjere...tipa veći razmak izmedju stolova i sl.
Dobro, brate, kaži lepo "Red, dosadna si, idi negde", a ne tu da mi ubacuješ te čupavce između postova.
Da sam ti ubacio Cecu kako bi to shvatila?Dobro, brate, kaži lepo "Red, dosadna si, idi negde", a ne tu da mi ubacuješ te čupavce između postova.![]()
Do juce sam bio katagoricno protiv sad se lomim nesto..I šta si rešio? Vakcina ili ne?
Kao ljubav, kako drugačije?Da sam ti ubacio Cecu kako bi to shvatila?![]()
Znam puno ljudi koji su se vakcinisali, moja mama prva, odmah se prijavila. Ako razmišljaš, već si do pola vakcinisan.Do juce sam bio katagoricno protiv sad se lomim nesto..
Pa znam, ali nije u redu, vidi kako se ponaša.
Pa znam, ali nije u redu, vidi kako se ponaša.![]()
Kao ljubav, kako drugačije?![]()
Evo, da ti prepricam ukratko o cemu peva ta teta tamo.Misliš da sam kliknuo na to?![]()
Eh, to megalomanstvo.
Ma, to ta teta tako peva.Eh, to megalomanstvo.![]()
Sta spremas za rucak?Ma, to ta teta tako peva.![]()
Udji slobodno u kuhinju i pristavi lonac. Nesto da se kuva.Nista, i to opet za dva dana![]()
Spremam se za svaki vikend.Spremas li se za vikend? Onaj tamo, 20.?![]()
Vazi, i muziku cu da pustim.Udji slobodno u kuhinju i pristavi lonac. Nesto da se kuva.
Dokazi!