Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Gle. Taman prepreka za vezbice preskakanja.
Dok ne dodje majstor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gle. Taman prepreka za vezbice preskakanja.
Kad bolje razmislim, cajem od hibiskusa se sve resava!Gle. Taman prepreka za vezbice preskakanja.
Dok ne dodje majstor.
Ovo u rerni ti je ispeceno, samo da znas.Kad bolje razmislim, cajem od hibiskusa se sve resava!![]()
Rešenje za sve probleme!Kad bolje razmislim, cajem od hibiskusa se sve resava!![]()
Meni se čini da za ovaj kuhinjski problem, treba neka jača travka od tog hibiskusa. Samo kažem....Kad bolje razmislim, cajem od hibiskusa se sve resava!![]()
Opa. Mnozina.
Ideja?Meni se čini da za ovaj kuhinjski problem, treba neka jača travka od tog hibiskusa. Samo kažem....
Sa sve editom!Opa. Mnozina.
Ma jeste, opet ja da lajem.Ideja?
Pa ne znam baš. Ali dobre su za supu.
Ovde nema te kontrole. DakleMa jeste, opet ja da lajem.
A baš me malopre zaustavila policija. Pa se čovek predomislio i pustio me, nisam stigla ni prozor da otvorim.![]()
Ništa ja ne znam. Ako ti isto ne znaš, onda sam mislila na nanu, ofc.Ovde nema te kontrole. Dakle![]()
Opet ispred poste?Ma jeste, opet ja da lajem.
A baš me malopre zaustavila policija. Pa se čovek predomislio i pustio me, nisam stigla ni prozor da otvorim.![]()
I plus on! CcccSa sve editom!![]()
Ne, tamo je iskljucivo parkiranaOpet ispred poste?![]()
Pa ko drugi?!?I plus on! Cccc
Nije, bre!Opet ispred poste?![]()
Ja imam samo neke semenke, hranu za ono sa editom.Pa ne znam baš. Ali dobre su za supu.
Jel se vidi iz aviona da sam doručkovala samo jednu kafu?
Kako onda da pratimo tvoj lik i delo? :/Nije, bre!
E neću više ništa da vam pričam. Jednom se čovek posvađa u pošti, ceo pdf ga pamti po tome. Jednom čovek čeka ispred pošte, posle svi misle da tamo spava.![]()
Ostaces ti bez zuba.
Daj tu trav... Ups, hibiskus, da resimo stvar!Nije, bre!
E neću više ništa da vam pričam. Jednom se čovek posvađa u pošti, ceo pdf ga pamti po tome. Jednom čovek čeka ispred pošte, posle svi misle da tamo spava.![]()
Na Instagramu, ofc.Kako onda da pratimo tvoj lik i delo? :/
Pa nemam.Daj tu trav... Ups, hibiskus, da resimo stvar!![]()