- Poruka
- 131.201
Naravno da jesam, šta misliš da sam bio štreber?Nemoj reci da si i ti bezao?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da jesam, šta misliš da sam bio štreber?Nemoj reci da si i ti bezao?![]()
Bugarski narodni prikazni od Makedonija?
mislim da nema..

jel znaš omov zakon?Naravno da jesam, šta misliš da sam bio štreber?

tu sam ..forumasim..kako si tide si nini kako si
svetski samtu sam ..forumasim..kako si ti
da ne kvarimo..uzivajsvetski sam

Nema na cemu..a zasto je bio to?Hvala Miko![]()
Nema na cemu..a zasto je bio to?

Napisano je na bugarskiVideo sam slicicu, nisam siguran za jezik a devojka mi lici na tebe![]()
Možemo da probamo, što se mene tiče. Ali možda kao posebna tema, pa ovo u uvodnom postu, da se ne pogubi po kafani?
Napisano je na bugarski

Moze i tako, jos boljeMožemo da probamo, što se mene tiče. Ali možda kao posebna tema, pa ovo u uvodnom postu, da se ne pogubi po kafani?
Ako obecas da ces pisatiHvala Miko
Mesam ih jer lice na moj dijalekt a nisu.
Na poslu od stranaca se najbolje razumem sa jednim Bugarinom.
Moze li ovo da krene od prvog?![]()

Ako obecas da ces pisati![]()

Možemo da probamo, što se mene tiče. Ali možda kao posebna tema, pa ovo u uvodnom postu, da se ne pogubi po kafani?
Hocu
Sada treba da krenem na posao u 3 nocne pa necu stici ni da vidim a ne da pisem![]()

Vidi, sasvim ću ti lepo odgovoriti. Naime, meni mama umrla u 6. razredu... i dosta sam bila popustila u školi. Oca već nikada nisam ni imala, bila sa bakom. Ja sam praktično osnovnu školu provela na ulici, u radničkom naselju u Zemunu, svašta videla, čula, itd... Ali nisam bežala sa časova, jer mi dovoljno avantura bilo i inače u životu... u tom naselju sam stvano svašta doživela, a u školi sam imala užasne momke kao drugove, stalno su nas jurili, dirali, meni pisali koješta... tako da zaista nisam ni imala sa kim da bežim. Većina njih posle se odala drogi, alkoholu,... a u srednjoj sam učila da bih mogla upisati faks, to mi je bio cilj. I tako... Nisam dakle sve vreme bila odlikašica, samo, nisam videla nikakvu zabavu u bežanju sa časova ))paula odlikašica
Za postovanjeVidi, sasvim ću ti lepo odgovoriti. Naime, meni mama umrla u 6. razredu... i dosta sam bila popustila u školi. Oca već nikada nisam ni imala, bila sa bakom. Ja sam praktično osnovnu školu provela na ulici, u radničkom naselju u Zemunu, svašta videla, čula, itd... Ali nisam bežala sa časova, jer mi dovoljno avantura bilo i inače u životu... u tom naselju sam stvano svašta doživela, a u školi sam imala užasne momke kao drugove, stalno su nas jurili, dirali, meni pisali koješta... tako da zaista nisam ni imala sa kim da bežim. Većina njih posle se odala drogi, alkoholu,... a u srednjoj sam učila da bih mogla upisati faks, to mi je bio cilj. I tako... Nisam dakle sve vreme bila odlikašica, samo, nisam videla nikakvu zabavu u bežanju sa časova ))
Šta reći na ovo osim svaka čast i poštovanje. : )Vidi, sasvim ću ti lepo odgovoriti. Naime, meni mama umrla u 6. razredu... i dosta sam bila popustila u školi. Oca već nikada nisam ni imala, bila sa bakom. Ja sam praktično osnovnu školu provela na ulici, u radničkom naselju u Zemunu, svašta videla, čula, itd... Ali nisam bežala sa časova, jer mi dovoljno avantura bilo i inače u životu... u tom naselju sam stvano svašta doživela, a u školi sam imala užasne momke kao drugove, stalno su nas jurili, dirali, meni pisali koješta... tako da zaista nisam ni imala sa kim da bežim. Većina njih posle se odala drogi, alkoholu,... a u srednjoj sam učila da bih mogla upisati faks, to mi je bio cilj. I tako... Nisam dakle sve vreme bila odlikašica, samo, nisam videla nikakvu zabavu u bežanju sa časova ))
To je sve pitanje preživljavanja, ... većina dece kada su zaštićena od roditelja imaju potrebu da probijaju barijere, to je normalno. Onaj ko nema nema šta da probija, mora da smisli kako će i šta ćeŠta reći na ovo osim svaka čast i poštovanje. : )