Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Posle ćemo o doživljajimaNe ostavljaj me sa golim Konjlegom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle ćemo o doživljajimaNe ostavljaj me sa golim Konjlegom!
Nadam se da neće biti nikakvih doživljaja sa golim Konjlegom. : (Posle ćemo o doživljajima
Pa kako tako, zar tebi nije dobrobit foruma na prvom mestu? A svi znamo da seksovi mogu da prodaju bukvalno sve. Samo kažem...Nadam se da neće biti nikakvih doživljaja sa golim Konjlegom. : (

Ipak mi nije toliko stalo do dobrobiti foruma.Pa kako tako, zar tebi nije dobrobit foruma na prvom mestu? A svi znamo da seksovi mogu da prodaju bukvalno sve. Samo kažem...![]()
To će ti se odbiti od plate, da znaš.Ipak mi nije toliko stalo do dobrobiti foruma.![]()

mnogo volim fado! steta sto ne znam portugalski, pa je dozivljavam samo dusevno i tuzno, a ne mogu da pohvatam taj njeni socijalni momenat

postoje tri zemlje, koje bih volela da posetim - na vrhu mi je Japan, a odmah posle toga Irska i Portugal, te si mi nekako bas, bas u srcuEh, ja bih da putujem... da lunjam malo Lisabonom uveče ili nekim drugim manjim mestom, sednem u neku kafanicu i slušam ovu muziku....
Čini mi se da bi i smrt na takvom mestu lepo legla... šta god. Od ljubavi, poljubaca, poezije, čega god, sve bi lepo selo )
Volela bih da sam rođena u nekoj zemlji sa malo romantičnijom muzikom
Kaže jedan stari profesor jezika, koji je odlično znao italijanski da je voleo kada putuje za Italiju da sluša kako govore i uživao u tome... toliko da mu je svađa jedne žene sa svojim mužem na ulici, pri čemu mu je pretila oklagijom, za njega bila kao pesma... ))

Mnogo sam se potresao sad.To će ti se odbiti od plate, da znaš.![]()

Jutro, Lunjo.jutro Red, jutro Bau, jutro Mika![]()

Nisam, hteo sam, al' je Mika odmah pobegla kad je čula.jel ste se svi skinuli?
jel treba i ja, da ne kvarim prosek?![]()

Ja nisam. Ladno je ko na motoru.jel ste se svi skinuli?
jel treba i ja, da ne kvarim prosek?![]()

Misliš da treba biti go za potpuni forumski doživljaj?steta, sad forumski dozivljaj nije potpun![]()
Ja nisam. Ladno je ko na motoru.![]()

pa, zasto sluzi onda forum?Misliš da treba biti go za potpuni forumski doživljaj?![]()
ovde smo svi mladi, lepi i pametni 
Pogotovo pametni. xDpa, zasto sluzi onda forum?ovde smo svi mladi, lepi i pametni
![]()
Ja sam i vam foruma sve to! Pokojna baba mi rekla, a bila je baš pametna žena. Sva sam na nju.pa, zasto sluzi onda forum?ovde smo svi mladi, lepi i pametni
![]()

Pogotovo pametni. xD
neka vas, neka, budite vi i pametni i lepi i mladi, ja sam si, srecom, samo sexyJa sam i vam foruma sve to! Pokojna baba mi rekla, a bila je baš pametna žena. Sva sam na nju.![]()

A hoću i ja to isto! Gde si to nabavila?neka vas, neka, budite vi i pametni i lepi i mladi, ja sam si, srecom, samo sexy![]()

u pp, naravno - udjes u pp i uopste ne moras posle po temama, sve bude tako carobno i nestvarnoA hoću i ja to isto! Gde si to nabavila?![]()

Ja bolje i da ne znam sta sam sve pozaboravljao po svetu... Da mogu obisao bih svaki kutak sveta...postoje tri zemlje, koje bih volela da posetim - na vrhu mi je Japan, a odmah posle toga Irska i Portugal, te si mi nekako bas, bas u srcu
jedna stara legenda kaze da ako ceznes da odes u neku zemlju, onda je tvoja dusa u proslom zivotu tamo nesto zaboravila, ostavila
ja toliko ceznem za Japanom, da mi je dusa, garant, u proslom zivotu na nekoj klupici u zen vrtu, dok je pila caj, zaboravila neki origami-leptiric od nekog zgodnog samuraja![]()

za devojke 
ti si zaboravio kome si obecao da ces da mu ispricas nesto o novom fotoaparatuJa bolje i da ne znam sta sam sve pozaboravljao po svetu... Da mogu obisao bih svaki kutak sveta...