- Poruka
- 95.553
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka, to ćemo nekog drugog petka.jaoooo, petak! ovaj! sad!
jel treba rec "oke" da promenim kroz padeze?![]()

)
, mozda mi neko posalje nesto za laku noc 

Samo nemoj oke od Crvene.jaoooo, petak! ovaj! sad!
jel treba rec "oke" da promenim kroz padeze?![]()

Nemoj da prođeš kao @Baudrillard.kako bre, gde sam??? pa, kod Sove!
a sad idem u pp, mozda mi neko posalje nesto za laku noc
a gde si ti kod Sove???![]()

Alo, bre, jedno je ispravno. Dakle, jednina.Samo nemoj oke od Crvene.
Ko zna kako ce tad da se lece.

ti da cutis, nemoj u ponedeljak da ides pesaka do skolice!Samo nemoj oke od Crvene.
Ko zna kako ce tad da se lece.

Ali kad se izmenja po padezima.Alo, bre, jedno je ispravno. Dakle, jednina.![]()

U ponedeljak od 14h, grupa B, raspored za četiri časa, plus muzičko ko nije imao u školi i ima veliki odmor za kuhinju.ti da cutis, nemoj u ponedeljak da ides pesaka do skolice!![]()
Pazi da i ti ne prođeš ko ja.Nemoj da prođeš kao @Baudrillard.
Uh, u ponedeljak necu sigurno.ti da cutis, nemoj u ponedeljak da ides pesaka do skolice!![]()
za q noc, kad krenes.Onda, batak i Listerin.Ali kad se izmenja po padezima.![]()

Jao... ne znam vise koji smajli da stavimOnda, batak i Listerin.![]()
Svi znamo da se to ne može desiti, jerbo mi i dalje ne radi pp.Pazi da i ti ne prođeš ko ja.![]()

Ovaj:Jao... ne znam vise koji smajli da stavim
Možda ipak prođe neka poruka, nikad se ne zna.Svi znamo da se to ne može desiti, jerbo mi i dalje ne radi pp.![]()
necu ni da pitam sta je bilo s njim, bolje da idem off, bez znanja o saznanjuNemoj da prođeš kao @Baudrillard.
Samo kažem...
Pa ne postizavam. Nešto sam iziritirala oko, pa se lečim.![]()

Sve što prođe, prvo ide na proveru.Možda ipak prođe neka poruka, nikad se ne zna.![]()

Ko proverava?Sve što prođe, prvo ide na proveru.![]()

Lunjalice moja, ne može sve meni, mora i za druge da ostane, da svi budu srećni, jer priče su bile prelepe. Mene je tvoja najviše dotakla, zbog same teme, i znaš da tvoj stil uvek prepoznam i volim, ali to sad zvuči, ja tebi serdare, ti meni vojvodo. Zato samo lepo spavaj, slatko sanjaj!necu ni da pitam sta je bilo s njim, bolje da idem off, bez znanja o saznanju
laku noc, ljudovi
Red moja, jos jednom, sve cestitke tebi za pricu, od srca! prelepa kratkica!
skrtica Bau mi nije dao da ti dam 10p!![]()

Tajni proveravač.Ko proverava?![]()

Onda bolje da ti ne šibnem Siorana.Tajni proveravač.![]()
Jel obučen?Onda bolje da ti ne šibnem Siorana.![]()