Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Skraceno od forumasice. Stari (i sladji) termin ovde.No, to neka fora - urmašice? vrv sam nešto propustila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skraceno od forumasice. Stari (i sladji) termin ovde.No, to neka fora - urmašice? vrv sam nešto propustila

Brate, samo ce zvucno, ne i vizuelno - klip.Daj da se napijem brže onda. Čisto preventivno![]()

Из принципаZašto imam osećaj da čekate da odem i onda se svi pojavite i raspišete. xD

Odgovorili bismo ti, ali nismo trenutno tu. Ostavi nam poruku posle signala. Biiiiip!Zašto imam osećaj da čekate da odem i onda se svi pojavite i raspišete. xD
lep ti avatarИз принципа![]()
zato što štekaš pića....Zašto imam osećaj da čekate da odem i onda se svi pojavite i raspišete. xD
Neki bolje da se kačimo vizuelno nego zvučno. Samo kažem....Brate, samo ce zvucno, ne i vizuelno - klip.![]()
Nemoj previše detaljan, navaliće mi na pp, neću znati gde ću pre.Veoma. sve zainteresovane žene koje nisu dobile Siorana mogu da mi se jave u pp da im dam detaljan opis ahahah
Pardon, hot chat![]()
Хвала Митоlep ti avatar

Evo ti kivi.Из принципа![]()
Uvek možeš da napraviš grupnjak, pp mislim, ako tako voliš....Nemoj previše detaljan, navaliće mi na pp, neću znati gde ću pre.![]()
Ne volim te grupne.Uvek možeš da napraviš grupnjak, pp mislim, ako tako voliš....
I da sutra bude +30!Neki bolje da se kačimo vizuelno nego zvučno. Samo kažem....
Moći ćeš da biraš. ne sreće se često Sioran sa takvim karakteristikama .Nemoj previše detaljan, navaliće mi na pp, neću znati gde ću pre.![]()
Čega, ba?I da sutra bude +30!
Samo mi još to treba, da mi i on navali na pp.Moći ćeš da biraš. ne sreće se često Sioran sa takvim karakteristikama .
Mada, @tab503 se raspitivao, ne znam da li je on zainteresovan, ne poznajem dovoljno njegova opredeljenja...![]()
Celzijusa napolju.Čega, ba?
Celzijusa napolju.
Kod mene temperatura uvek ispod 20 stepeni, obično mi oko 15.A mozda i unutra
Sta sad ne valja?