- Poruka
- 131.208
Izvinjavam se što sam zanovetao. xDOnda ćuti i ne zanovetaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam se što sam zanovetao. xDOnda ćuti i ne zanovetaj.
Posle davanja nema kajanja kako kažu stariMogu, ali neću da menjam, kad dam, gotovo je.

Miki se izvini , ne meni...mene zabole za lajkove.Izvinjavam se što sam zanovetao. xD
Mi nismo stari.Posle davanja nema kajanja kako kažu stari![]()
![]()
Da, mladi smo ko rosa u podne.Mi nismo stari.
Ne znam za rosu , ja sam sebi mlada...nekada i dete...po ponašanju.Da, mladi smo ko rosa u podne.![]()
Rosa u podne nije stara, ona u podne ne postoji , dakle -mrtva je.Da, mladi smo ko rosa u podne.![]()
Znam da si devojčica.Ne znam za rosu , ja sam sebi mlada...nekada i dete...po ponašanju.
Nisam devojčica,Znam da si devojčica.
Podsetila si me...Sad ću da se oletvim ..imam neku sangriju , crnu....
Ti meni sve moraš kontra.Nisam devojčica,
A tebe to pali ko sibicaTi meni sve moraš kontra.![]()
Za to je Snovko zadužen,,,ja pričam za sebe.Ti meni sve moraš kontra.![]()
Otkud ti znaš šta me pali?A tebe to pali ko sibica![]()
zelis li reci da nisam u pravu?Otkud ti znaš šta me pali?![]()

Za sada znamo da te pali Sioran , Pekić , hobotnice i racovi u pp...Otkud ti znaš šta me pali?![]()
Voli da provaljuje u pp...da se tura...dakle voli izazove blage..i malo jace...sa malo boli...sete...dize mu ceznjuZa sada znamo da te pali Sioran , Pekić , hobotnice i racovi u pp...
Ma beži, kako si bezobrazna! Sad ću da se izlogujem, doviđenja!Za sada znamo da te pali Sioran , Pekić , hobotnice i racovi u pp...
Diže , diže..Voli da provaljuje u pp...da se tura...dakle voli izazove blage..i malo jace...sa malo boli...sete...dize mu ceznju![]()
"Sioran i ja u tami biblioteke"Badri , idi piši priču , otvorila "nova" forumašica temu.