Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Lory, evo i za tebe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A ja mislio da sam tesko bolestan!
Čitaš od ranog jutra?
Opet tebi rum, meni kafa?

Znas kako rum deluje na tebe.Opet tebi rum, meni kafa?![]()

Jesam...U stvari komšija mi je doneo,Ima svašta...Čitaš od ranog jutra?
Šta je bilo s onim knjigama, da li si ih donela kući?

Bindžujem VikingeJutro i jbm ti sneg i kijavicu i zimu i sve zimske gadosti!!! A vi, kako 'te?![]()
Ja ne smem ništa da počnem, jer kad krenem, ja ne ustajem dok ne odgledam sve.Bindžujem Vikinge

OtprilikeJa ne smem ništa da počnem, jer kad krenem, ja ne ustajem dok ne odgledam sve.![]()
Pa da, ako si zatvoren da. Ali ja nisam, škole rade, radnje rade, vozim dete u školu, sačekam ga jer ide oko 2h, i svakog dana idem. Uživala sam na raspustu, iz dvorišta sam izašla tri puta, od toga jednom do kontejnera....Otprilike
Al je jako dobro sredstvo protiv nervoze i ovog zatvora zbog virusčine

Nisam u pravoj izolaciji al verovatno znsš da je u Beogradu katastrofa pa izlazim samo noću ili rano ujutruPa da, ako si zatvoren da. Ali ja nisam, škole rade, radnje rade, vozim dete u školu, sačekam ga jer ide oko 2h, i svakog dana idem. Uživala sam na raspustu, iz dvorišta sam izašla tri puta, od toga jednom do kontejnera....
A meni bio nedavno 10.Njao, danas mi forumski rođendan! Punim četiri godinice.![]()
Nisam u toku, iskreno, trudim se da što manje znam. Mi u malim sredinama se ponašamo manje, više normalno... Juče sam bila sa jetrvom na kafi dok smo čekale decu iz škole, sa drugaricom se videla prošle nedelje, brat mi bio za vikend, jedino izbegavam kod mame, jer je hroničar, pa čeka vakcinu i bojim se da joj nešto ne prenesem. Imala sam baš težak period kad sam pratila sva ta dešavanja, ali sad čekam da mi se vrati čulo mirisa i osećam da više nisam uplašena.Nisam u pravoj izolaciji al verovatno znsš da je u Beogradu katastrofa pa izlazim samo noću ili rano ujutru
Užasno mi nedostaju prijatelji
Užasno
Pa ti si levika, ja sam mala.A meni bio nedavno 10.