Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
ma, to oni tamo samo zbog umetnickog i semantickog dojmaZnaš šta mi je najčudnije, kad vidim da neko stavlja razmak pre znaka interpunkcije, često se to može videti da forumu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma, to oni tamo samo zbog umetnickog i semantickog dojmaZnaš šta mi je najčudnije, kad vidim da neko stavlja razmak pre znaka interpunkcije, često se to može videti da forumu.

Mnogi turaju i nos gde mu nije mesto , što ne bi onda i razmake.Ne znam šta se to događa, otkud ljudima to da turaju razmak gde mu nije mesto.
Znaš šta mi je najčudnije, kad vidim da neko stavlja razmak pre znaka interpunkcije, često se to može videti da forumu.

bitno je da se tura..sto bi sara rekla..da se natrti trticaNe znam šta se to događa, otkud ljudima to da turaju razmak gde mu nije mesto.

Ali baš se često može videti u poslednje vreme, pre nije bilo toliko, ili nisam primećivao.Mnogi turaju i nos gde mu nije mesto , što ne bi onda i razmake.
Ne znam šta se to događa, otkud ljudima to da turaju razmak gde mu nije mesto.
Šta kivi, zato što i ti turaš?

Dioptrija ti je bila loša.Ali baš se često može videti u poslednje vreme, pre nije bilo toliko, ili nisam primećivao.
Moguće.Dioptrija ti je bila loša.
meni uvek zahebano sa onim dinamickim akuzativom ili ablativnim genitivomNemam pojma, meni ne idu padezi jer ne koristim svih 7 ali se trudim bar da delujem pismeno![]()

meni uvek zahebano sa onim dinamickim akuzativom ili ablativnim genitivom![]()
Može i trljanjem, ako neko koristi telefon na glađenje.neko tockic..neko dugmence![]()
U petak treći čas, test iz pravopisa i gramatike.

petak??? ovaj sad???U petak treći čas, test iz pravopisa i gramatike.![]()

al si gi ja i njih i vas razbiram, a vi ne

Imam puno obaveza, ne mogu da radim test.U petak treći čas, test iz pravopisa i gramatike.![]()
ko ne moze da radi test..njega profesorka red propitujeImam puno obaveza, ne mogu da radim test.![]()

Jeste, ovaj sad.petak??? ovaj sad???
![]()

ma rekoh da znam strucno da se progadjam padezima, kad mi dodje pravopis u subotu, nakon petka, i to bas dobro, onako svojskiNemam pojma sta si sad rekla
Umem da ih koristim kada pisem, uglavnom. U govoru ih ne koristim.

Pa ne, veliki umovi isto misle.ko ne mnoze da radi test..njega profesorka red propituje![]()

Opa, video poziv.Jeste, ovaj sad.
Ko pobegne sa časa, radi tokom video poziva sa mnom.![]()
ma rekoh da znam strucno da se progadjam padezima, kad mi dodje pravopis u subotu, nakon petka, i to bas dobro, onako svojski![]()

zatezes lice, peglas bore?