- Poruka
- 9.958
Kokodakanje, kosutnjak, voajer i zečeviA.... sta je tema?
Mozes da biras
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kokodakanje, kosutnjak, voajer i zečeviA.... sta je tema?
Da li je Begemot stvarno macak ili otelotvorenje entorpicne paradigme dvolicnosti ega.A.... sta je tema?
Znam one osnovne.Tema je, jel ima ovde nekog ko se razume u boje, treba mi određena nijansa ljubičaste, a ne uspevam da je napravim? Ozbiljna sam.
Olivere, ti li si?!Mixas crvenu i plavu.. dodajes crvenu u plavu lagano dok ne postignes zeljenu boju.. posle stavis u rernu na 220 pola sata i stavis jedan list perzuna odozgo i posluzis dok je toplo.
ali nekiiih stvari imaaaaaaaaa sto ne govore svimaaaaaaaaa

Veruj keru ne veruj svaleru... a svi znamo da je Logan svaler sto znaci da sam ja dzukac jeli?Kome da verujem, aman!
E jbg...sad me ukopaVeruj keru ne veruj svaleru... a svi znamo da je Logan svaler sto znaci da sam ja dzukac jeli?
Znaci konj je dzukac? Dobro.. nisam se to od tebe nadao.
Jok ja sam StevoOlivere, ti li si?!![]()

Pa mesaj bre tamno plavu i cvenu ako hoces svetlije dodaj zutu. Samo da probas nema druge.Evo! Ove dve ljubičaste, u sredini, kao sedište motora. Imam belu osnovu, a od boja crvenu, pink, tirkizno plavu, tamno plavu i teget... Mislim, imam još boja, ali nemam ljubičastu.
Pogledajte prilog 845886
Pa znam, ali ne dobijam tu koja mi treba. Dobijem tamnu i više plavo-ljubičastu.Mixas crvenu i plavu.. dodajes crvenu u plavu lagano dok ne postignes zeljenu boju.. posle stavis u rernu na 220 pola sata i stavis jedan list persuna odozgo i posluzis dok je toplo.
ali nekiiih stvari imaaaaaaaaa sto ne govore svimaaaaaaaaa
Pa da, možda malko žute. To se nisam setila....Pa mesaj bre tamno plavu i cvenu ako hoces svetlije dodaj zutu. Samo da probas nema druge.
Sad ću da vidim. Hvala u svakom slučaju.a kad dodas malo zute?
Stavi malo i onu od motora.Pa znam, ali ne dobijam tu koja mi treba. Dobijem tamnu i više plavo-ljubičastu.

I popij pivo do motoraStavi malo i onu od motora.

Tako ispadne, sta se cudis. Dzukelo konjska.Veruj keru ne veruj svaleru... a svi znamo da je Logan svaler sto znaci da sam ja dzukac jeli?
Znaci konj je dzukac? Dobro.. nisam se to od tebe nadao.
Sad jos i...Eto boju smo postigli![]()

Dobice izostrenu i fokusiranu boju.Da ne cuje red, ovo mi vise lici na dvogled nego na motor. Al ajd, nek se igra![]()
Na boji sam dobio, jos samo duzinuSad jos i...
Vise ne smem da prisustvujem.
Pa toNa boji sam dobio, jos samo duzinu