- Poruka
- 94.048
Dobro idemo ovako.. Šta ćeš prvo da uradiš kad izađeš iz kara-ntina?
Zavisi da li su otvorili kafane i radnje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro idemo ovako.. Šta ćeš prvo da uradiš kad izađeš iz kara-ntina?

U kafani...roštilj i pivo....i konobarice![]()
OK idemo ovako..
Da je prekosutra smak sveta.. i da ti ostaje jos jedan dan zivota sta bio onda radio?
I šta posle kad se najedeš i napiješ? Ne valja ti to. Ja bi seo u kola i pravo kod Milke.. da te hrani zrnima grožđa..
Nema kolaI šta posle kad se najedeš i napiješ? Ne valja ti to. Ja bi seo u kola i pravo kod Milke.. da te hrani zrnima grožđa..
Bolje jednom da umreš ko konj nego sto puta ko pas.Ne volim grozdje a Mika je daleko.
Treba mi preko 12h voznje do kuce i dok tu dodas put do Makedonije bice smak sveta.
Zasto da ga provedem jureci u kolima kada mogu za stolom?![]()
Bolje jednom da umreš ko konj nego sto puta ko pas.

Imaš ti..Nema kola
Imaš ti..
Šta je bre sa ovom decom danas.. čim otopli malo oni se rastope...Nisam ja Konj, ja sam Snesko![]()
Pa zamišljaj malo.. ne mogu sve ja sam.Ali kod mene nije smak sveta....
Ko ti je rekao ikad da moraš da staneš.Kad krenem ja da zamišljam onda ne mogu da stanem...

Kažu ponekad....kažu mala si da letiš, pašćeš, polomiceš tu ludu glavu...vezu mi krilaKo ti je rekao ikad da moraš da staneš.

A Mika...to ti prvi krug eliminacije...dal ti neko daje ili oduzima krilaKažu ponekad....kažu mala si da letiš, pašćeš, polomiceš tu ludu glavu...vezu mi krila