- Poruka
- 94.023
Ja sam ga isto tako produživao ali posle kažu konju previše je i posle sam odsekao sve. Narodu ne možeš da ugodiš nikako.
Produzivao si pogresnu stvar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ga isto tako produživao ali posle kažu konju previše je i posle sam odsekao sve. Narodu ne možeš da ugodiš nikako.

Samo kukate nesto.. Ja bi Milku poslao u vojsku tenk da vozi. Da joj očvrsnu malo. Ovaj da očvrsne malo.
Sjajan je bio
Ovde sam prvi put cuo Konerijev glas i ostao zapanjen, kasnije i pogledao sve sto sam mogao od njega.

Sjajan je bio
Dobra serija, barem prva sezona, od druge sam odustao, treću nisam ni pokušavao.Ajd sad i ja...
Day 15.
Jel si čitao Zemljomorje od Ursule Le Gvin?Da, ali ovaj film sam jako dugo zeleo da pogledam.
Zmajevi su drugaciji nego u ostalim filmovima, nisu svi zli vec su i dobri.
Lory se vratila u krevet i zaspala...![]()

I ja potpuno isto!Dobra serija, barem prva sezona, od druge sam odustao, treću nisam ni pokušavao.
Zmaj nije ni dobar ni zaoDa, ali ovaj film sam jako dugo zeleo da pogledam.
Zmajevi su drugaciji nego u ostalim filmovima, nisu svi zli vec su i dobri.
Jel si čitao Zemljomorje od Ursule Le Gvin?
Ne gledao glupi film nego knjige čitao?
E ja sam nekad u potpisu imala Orm Embara, zmaja iz te triologije...
Zmaj nije ni dobar ni zao
Šta ti imaš protiv Miku i letenja?Samo kukate nesto.. Ja bi Milku poslao u vojsku tenk da vozi. Da joj očvrsnu malo. Ovaj da očvrsne malo.
Pa ovo je epska fantastikaNisam citao Agi, bajke su mi vrhunac fantastike sto sam citao.
Filmove rado gledam ali ako nisu po knjizi ili igri jer ispuste gomilu price, ne moze nesto da stane u 2 sata.

Pa ovo je epska fantastika
Al pošto je žena pisala nema bitaka i seče glava
Pročitaj molim te,u dahu se čita...
To ne bi napljuvao ni Bauov Gul![]()
![]()
![]()

Ala ili aždaja izaziva oluje ili živi u jezeru gde jede ljudeZnam Agi.
Zmaj je Zmaj i ima svoje potrebe, mada su vecinim predstavljeni kao cudovista kod zapadnjaka a dobrice kod istocnjaka.
Mislim da jedino kod nas postoji razlika izmedju Zmajeva i Ala i da imaju svoj neutralni karakter.
Joj meni nisi mentol,ovo ćeš razumetiAko budem u prilici Agi.
Ne volim elektronske knjige a do prave mi je trenutno tesko doci... bar do one koju razumem![]()