- Poruka
- 94.023
Jok , ti mi motaš.
Umem i da smotam ako treba ali ne pusim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok , ti mi motaš.

cehinjice?
Pocinjem da sumnjam da je ovo neka cakaCigare, sa zenama mi ne ide.
kao ja mukica...ne ide..a ono..samo deljePocinjem da sumnjam da je ovo neka caka Pogledajte prilog 849456

Pocinjem da sumnjam da je ovo neka caka Pogledajte prilog 849456

Ja sam odavno rekla da mu ništa ne verujem.Pocinjem da sumnjam da je ovo neka caka Pogledajte prilog 849456
Nisi me ubedioNije Miko.

casna pionirska jel tako?![]()
probaj sa ruznima ondaNisam ja Titov pionir, samo se ne snalazim u RL pored lepih zena.

E baš sam to htela!probaj sa ruznima onda![]()
Lepo ti ide ovde...u rl uradis isto...Kako da te ubedim?![]()
probaj sa ruznima onda![]()
Lepo ti ide ovde...u rl uradis isto...
a unutrasnja lepota?Nisam toliko ocajan da bi probao sa nekom koja mi nije ni malo privlacna.
Helou! Otvori malo te oči i pogledaj dublje. Lepa osoba je samo slika, treba ti ton, ako ti se svidi ton, slika će se prolepšati.Nisam toliko ocajan da bi probao sa nekom koja mi nije ni malo privlacna.
za ovih 10 godina...na forumu...jesi imao neku "ljubavnu" avanturu?Ne mogu, zatvoreniji sam u RL i teze krecem u pricu.
... dupla devica jbg..Badrija?za ovih 10 godina...na forumu...jesi imao neku "ljubavnu" avanturu?
Ja mislim, kad naletis na pravu bice drugacije, nekad se duse prepoznaju. Zato ne puni sebi glavu da ti ne ide, i opustenoNe mogu, zatvoreniji sam u RL i teze krecem u pricu.
a unutrasnja lepota?
nista?
Helou! Otvori malo te oči i pogledaj dublje. Lepa osoba je samo slika, treba ti ton, ako ti se svidi ton, slika će se prolepšati.
brate u ceskoj si..sta te briga..Ne mogu, zatvoreniji sam u RL i teze krecem u pricu.
Ja mislim, kad naletis na pravu bice drugacije, nekad se duse prepoznaju. Zato ne puni sebi glavu da ti ne ide, i opusteno
pravo zboris Mika