- Poruka
- 71.164
Kako nije Vlad...Ceo dan je jako cudanEvo ga i ovaj ...Lori , tebi ništa ovde nije sumnjivo?
U to ime moram par min afk
Da svarim poslusano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nije Vlad...Ceo dan je jako cudanEvo ga i ovaj ...Lori , tebi ništa ovde nije sumnjivo?
Ne znam...Niko nije vrsio tu agresiju na mene![]()

Tekst .Moj prilog.Al muziku ne mogu da pustim.Vlad, šta je to?
na Filozofiji me sastavili samo tako za avatar..promeni, stavi kapicu, sta si se stisla..Nina,avatar ti je![]()
![]()

Nemoj više priloga!Tekst .Moj prilog.Al muziku ne mogu da pustim.
Imam tikove.
Kasniš realno...ali može i bez kapicena Filozofiji me sastavili samo tako za avatar..promeni, stavi kapicu, sta si se stisla..
rekoh aman ..ne stavljam nista pre 25.12..tek posle i evo![]()

Pustiću ja...imam imunitetTekst .Moj prilog.Al muziku ne mogu da pustim.
Imam tikove.

uvek možeKasniš realno...ali može i bez kapice![]()

Možda ne mogu da te regulišem, al' mogu da ti šibnem Siorana.Pustiću ja...imam imunitet![]()
Nema šibanja....Možda ne mogu da te regulišem, al' mogu da ti šibnem Siorana.![]()

Ovo već može.Kao da je bilo nekad
i kao da je bilo tu
pod velikim svetlim suncem
pod velikim svetlim svodom
Rucali smo meso
glodali smo kosti dobrih zivotinja
mi imamo snage
mi imamo snage za jos dan
Mi menjamo dan za noc
mi menjamo noc za dan
Prolaze brodovi
trube u cast zvone na uzbunu
deca uce da placu
deca uce da poznaju svoj glas
U toplim jaslama
u hladu bora
pod zidom cempresa
mi menjamo nasu noc
za neki tudji dan
za neki tudji dan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ne znam koja vam, je fora sa Sioranom, ali necu ni da pitam, nesto mi govori da je bolje da ostanem u neznanjuMožda ne mogu da te regulišem, al' mogu da ti šibnem Siorana.![]()

Evo Bau-a od pre neko vece...Morala sam da te uputim da on voli...i te kakoNema šibanja....![]()
To se vi igrajte kako hoćete...ne mešajte mene zabogaEvo Bau-a od pre neko vece...Morala sam da te uputim da on voli...i te kako
.gif)
Pa ne igram se to ja sa njiiiimmmmmmmmTo se vi igrajte kako hoćete...ne mešajte mene zaboga![]()

Pazi ne znam i ne osuđujem ništa...ali not my cup of tea ako razumešPa ne igram se to ja sa njiiiimmmmmmmm![]()

Reci da nije narodna mudrost pretočena u čistu poezijuOlja Karleuša, Brushalter: "Brushalter, noćaš steže kao malter, ubija mi grudi odmah ću ga sada skinuti, brushalter, ne ide mi uz karakter, skriva mi grudi lepe, čvrste, ne znam šta će mi"

Vece Indigoooooooo! Kako bilo? Kako nam Konj?Добро веЋе добри људи.
Шта сам пропустила данас?