- Poruka
- 131.212
Opa, Lori.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa, Lori.

I to je venčanica?
Valjda nijeI to je venčanica?
Otkinucu onaj rep i nece bitiI to je venčanica?

Ajde....Zaglaviće mi se prst u toj ručkici.....Vlad, može ovakva?
![]()
Ja jos gledam ogledalo!!!!

Eh kako si komplikovana, strašno!Ajde....Zaglaviće mi se prst u toj ručkici.....
I šta je to gore?Šlag?Mrzim dodatke u kafi.....
Moje delo....Ja jos gledam ogledalo!!!!Kako je dobroooo
![]()
Uhh dobro je pa vec imam poklon
Samo za vasu srecu, rucni rad, cuvan samo za ovaj dan
Tvoje, ti si slikala?Uhh dobro je pa vec imam poklonSamo za vasu srecu, rucni rad, cuvan samo za ovaj dan
![]()
Pogledajte prilog 825060
Jesam, ali sam ideju kopirala od Leonida Afremova, mnogo mi se svidja njegov rad...Imam par reprodukcija ulja na platnu.Tvoje, ti si slikala?
Nisam znao da slikaš?Jesam, ali sam ideju kopirala od Leonida Afremova, mnogo mi se svidja njegov rad...Imam par reprodukcija ulja na platnu.
To je (pozadina) ono tapkanje prstima? Tako mi deluje ,,,jao štoja to volim...kada prste uvaljam u boje , pa tapkam ...Tvoje, ti si slikala?
Odlično je....Nema veze.Imam i ja jednu kopiranu ...Mislim gledala sam sliku i po njoj slikala....Jesam, ali sam ideju kopirala od Leonida Afremova, mnogo mi se svidja njegov rad...Imam par reprodukcija ulja na platnu.
Nije, sve je nozem. A volim i ja...sva sam umrljana i srecna bila dok sam ih radilaTo je (pozadina) ono tapkanje prstima? Tako mi deluje ,,,jao štoja to volim...kada prste uvaljam u boje , pa tapkam ...
Lepo je...Nije, sve je nozem. A volim i ja...sva sam umrljana i srecna bila dok sam ih radila![]()