Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Obzirom da je pola Mkd u karantinu do ponedeljka do 05h, nista ne zuri, spremicu ja jos koji rucak do tada.Obzirom gde si ti, ne bih uspeo da stignem ni na večeru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obzirom da je pola Mkd u karantinu do ponedeljka do 05h, nista ne zuri, spremicu ja jos koji rucak do tada.Obzirom gde si ti, ne bih uspeo da stignem ni na večeru.

I ovde se povećao broj zaraženih, ako ovako nastavi, možda opet bude vanredno stanje, mada verovatno neće dok se izbori ne održe.Obzirom da je pola Mkd u karantinu do ponedeljka do 05h, nista ne zuri, spremicu ja jos koji rucak do tada.![]()

Najbolja stvar ovde je što mogu da kačim metal koliko hoću.Evo mene, eto vas, rat Turcima.
Najbolja stvar ovde je što mogu da kačim metal koliko hoću.

Ovde su uglavnom svi opsednuti seksom.
![]()
Evo ti Trooper, mada nisam siguran da je alfa.Jel ima neki alfa mužjak da se s njim pobijem i stavim svima ostalima do znanja da me ne zajebavaju?

I ja to kažem, al' niko neće da me sluša.Pff... seks. O VER REJ TED (clap clap clap-clap-clap). O VER REJ TED
Evo ti Trooper, mada nisam siguran da je alfa.![]()
Bolje je sa njim ne ulaziti u tuču, ima šake kao lopate. Mene kad bi udario, više ne bih ni ustao.Truper Sniježni fundamentalna dobrica, de s njim da se bijem.
A i mislim da je veći od mene lol.
Haha, pazi se, i vampir je, nema je nešto danas, mora da je otišla u lov.Ja tek sad čitajući ove prve postove u kafani provaljujem da je Vlad Dragulija žensko haha.
Koliko znam nije.A jel Botaničar žensko?
De si ti ceo dan, koliko taj lov traje?Zdravo perverzni gazda i ostali.