- Poruka
- 94.112
Šta mi Taba navlačiš u kafanu, el si normalan?![]()
Da se smiris malo Bau, ne pricas o knjigama vec samo o seksu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mi Taba navlačiš u kafanu, el si normalan?![]()

To ti naukaaaaa ja vrsim ovde edukaciju...Crna koka,sajber pile...Lori, nemoj više tako nešto da kačiš, ima da te regulišem odmah!![]()
Naprotiv, pričam isključivo o književnost, to što ti čitaš nešto sasvim drugo, nije moj problem.![]()
To ti naukaaaaa ja vrsim ovde edukaciju...Crna koka,sajber pile...

Zar to nije sperma?Sto ne postoji univerzalna materija za stvaranje zivota bez obzira na vrstu![]()

Kakvu?Ja sam za drugaciju edukaciju![]()
Kakvu?
Koju? into the night? svidja ti se?Neko prijatniju za dusu
Poceo sad da gledam seriju, sad zavrsio sa 1 epizodom.
Koju? into the night? svidja ti se?

aha,tu sam skinula pa na engloskomDa, deluje zanimljivo.
Samo sto 2 epizoda nema prevod![]()

aha,tu sam skinula pa na engloskom![]()
Evo, i ja dosla da ovo oberucke potpisem. Mi smo u karantinu od cetvrtka od 21h do ponedeljka do 05h.Dosao sam da vam kazem da ne izlazite napolje. Zivot vam foruma je q.

Oho, vidi, vidi, al' smo mi azurni (i azurirani) knjizni moljci!Došlo vreme za novu kafanu, znate već šta vam je činiti, ispunite i ovu brzo.
Link ka prethodnoj - https://forum.krstarica.com/threads/kafana-kod-knjiskog-moljca-iv.903866/

Jesi videla kojom brzinom "trošimo" kafane?Oho, vidi, vidi, al' smo mi azurni (i azurirani) knjizni moljci!
Haj, sa srecom nam nova kafanica!![]()
![]()

Haj dok i ja vidim samo knjigu ovde, da idem da nabrzaka zbrckam zakasneli rucak.Bolje ne, da mi ne zatreba psihijatar.![]()