- Poruka
- 71.160
Ma znam...samo mi doslo
Volim i da gledam Voice i X faktor strani,kakvih sve anonimnih pevaca ima,to je cudo
)
Volim i da gledam Voice i X faktor strani,kakvih sve anonimnih pevaca ima,to je cudo
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Nisam sguran koliko će to povećati broj gostiju.Hors neka nam igra trbusni ples po stolovima ,,,,
Šta si navalila sa zatvaranjem!?Mislim da ce gazda stvarno morati da zatvori ovu kafanu....
Vise nego tvoje citanje Siorana..Nisam sguran koliko će to povećati broj gostiju.
To si potpuno u pravu.Vise nego tvoje citanje Siorana...
STA SE DERES NA MENE ?Šta si navalila sa zatvaranjem!?
Verujem u vašu procenu, samo dajte goste, da eksplodira kafana od gostiju.Nemam inspiraciju za regrutovanje...Mozda sjutra...A jel imamo profil kakve persone trazimo ili samo da se mnozimo?![]()

Samo ako cemo deobom...Nemam inspiraciju za regrutovanje...Mozda sjutra...A jel imamo profil kakve persone trazimo ili samo da se mnozimo?![]()
Onda neces imati kafanu , samo zidove ...Nesto od zidova...I opet ces morati da zatvoris..Verujem u vašu procenu, samo dajte goste, da eksplodira kafana od gostiju.![]()
Dobro nemojte baš toliko njih da dovedete.Onda neces imati kafanu , samo zidove ...Nesto od zidova...I opet ces morati da zatvoris..
Promeni nekad žanr.
Opaaa... vidim nova kafana.
Sve ste brži i brži u zatvaranju/otvaranju.![]()

A sta cemo s njimDobro nemojte baš toliko njih da dovedete.
Gleda sam film Solo, nista posebno.
Ne pokazuj ga novim gostima, molim te.A sta cemo s njim Pogledajte prilog 708310
On ne podnosi guzve i svetlost...Boze , ko da smo u srodstvu....
Zasto ga mrzis?I njemu treba ljubavi...Ne pokazuj ga novim gostima, molim te.
Solo je sranje....Mogla sam ti reci odmah.

Teško ga je voleti.Zasto ga mrzis?I njemu treba ljubavi...
Volis Star Wars?![]()
Je l?Pa zamisli da je to tvoj zeka koji je dobio neku neizlecivu koznu bolest ...A ?Razumem ga![]()