Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
Znala sam, zato sam i došla.Užas trava pokošena ne možeš da gaziš sve je uređeno ne možeš ni limenku da baciš odvratni zakoni ne možeš da ispečeš prase..
Da si znala da ne ideš.
Mnogo sam srećna što sam ovde.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znala sam, zato sam i došla.Užas trava pokošena ne možeš da gaziš sve je uređeno ne možeš ni limenku da baciš odvratni zakoni ne možeš da ispečeš prase..
Da si znala da ne ideš.

I ti mu veruješ?На свим темама је написао да је нађа најлепша!!!

Au, kako to više puta bre!Не. Ти си ми више пута забо нож у леђа. Он то никад не би урадио.

Nisam ponela rakiju, ali jesam nešto bolje.a zamisli da nije ponela ni rakiju odavde, jadna Selki![]()
ziva bila i sa srecom neka ti je!Nisam ponela rakiju, ali jesam nešto bolje.
Pogledajte prilog 943773
Samo neku lepu vinsku čašu da kupim, pa da nazdravim.![]()

E stigla si u obecanu zemlju tamo su svi pijani svaki vikendNisam ponela rakiju, ali jesam nešto bolje.
Pogledajte prilog 943773

Није, само је фин и духовит младић.Nato, ja kad sam nekome najlepsa, odmah pitam sta mu treba, mozda je slihtara, pripazi ti ipak![]()
Ah stara dobra vremena kad si ti kačila fotke uvek sa čašom ili flašom u ruci.Nisam ponela rakiju, ali jesam nešto bolje.
Pogledajte prilog 943773
Ništa, Konjlega je raspoložen.Placa li se nesto za muzicku zelju?
Daaaa.. znaaam... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeE stigla si u obecanu zemlju tamo su svi pijani svaki vikend![]()

dokazi!Није, само је фин и духовит младић.
Skini se.Khm Dobro vece![]()
A ja nisam?Није, само је фин и духовит младић.
Uvezli me iz FinskeНије, само је фин и духовит младић.
Nedostaje ti moj alkohol?Ah stara dobra vremena kad si ti kačila fotke uvek sa čašom ili flašom u ruci.![]()

Nedostaješ mi ti na temi.Nedostaje ti moj alkohol?![]()
Baš je lepo i jako mi je drago zbog tebe